Tips voor online inschrijven

Een rubriek waarvoor je online kunt inschrijven, is te herkennen aan de gekleurde cirkel voor de rubriek. Blauw wijst voor zich zodra je de cirkel aanklikt. Bij groen is het heel belangrijk dat je stap 1 t/m 5 in de goede volgorde invult. Stap 5 is het aanvinken / aanklikken van de rubriek en dit doe je dus nadat je stap 1 t/m 4 hebt ingevuld. Schrijf je in voor een selectiewedstrijd? Vink het vakje 'deelname selectie' aan voorafgaand aan het aanvinken van de rubriek. Het vakje 'deelname selectie' is alleen zichtbaar bij wedstrijden die zijn aangemerkt als selectiewedstrijd. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een opmerking aan je inschrijving: vul je opmerking in voordat je de rubrieken aanvinkt. Menners: vermeld in het opmerkingenveld de spoorbreedte. Een oranje cirkel geeft aan dat je al hebt ingeschreven voor deze rubriek.

Voorkom teleurstelling!

Voor selectiewedstrijden, competities en kampioenschappen zijn vaak aanvullende bepalingen van toepassing waardoor je beperkt of alleen onder voorwaarden mag deelnemen aan een rubriek of wedstrijd. Als de bepalingen niet in de wedstrijd vermeld staan, vraag er dan naar bij de organisatie. Controleer ook of je wedstrijddocumenten in orde zijn voordat je wedstrijden gaat rijden. Lees hier waar je op moet letten als het gaat om het paardenpaspoort.

Minimarathon Bronneger 2018 op zaterdag 20-10-2018

selecteer ruiter
Account koppelen
selecteer ruiter
U kunt zichzelf inschrijven of namens ruiters welke u hiervoor hebben geautoriseerd. U kunt toegang krijgen door op de link "toegangs verzoek" te klikken.
selecteer paard
Aanvraag startpas
selecteer paard
Alle paarden waarmee u een actieve startpas heeft worden getoond. Staat uw paard er niet bij klik dan op "aanvragen startpas".
details
details
“Hors Concours” ofwel “buiten mededinging” (niet voor prijzen en plaatsing)
Door ‘deelname selectie’ aan te vinken, geef je aan dat je wilt deelnemen aan de selecties voor kampioenschappen. Zorg dat je dit vinkje AAN zet, voordat je de in te schrijven rubriek selecteert.
opmerkingen
Aantal karakters 255
Deelnemerslijst Terug

Manege Rietweg, BRONNEGER, Categorie 3, Indoor meer wedstrijd informatie minder wedstrijd informatie

Details
Vraagprogramma: W033000
Regio: Mendistrict Noord, KNHS
Aanvulling federatie:
Paard/Pony: Pony en Paard
Wedstrijd niveau: Categorie 3
Open voor: Onbeperkt
Selectiewedstrijd: Ja
Status: Geannuleerd
Inschrijven vanaf: 20-8-2018
Inschrijven tot: 13-10-2018
Bijschrijvingen t/m: 18-10-2018
Wedstrijd locatie: Manege Rietweg
Dorpsstraat 14
9527 TC BRONNEGER
Contact informatie:
Organisatie:
849393
Contactpersoon: Daan Goekoop
Telefoon: +31599513392
Mobiel: +31651289173
E-mail: agoekoop@xs4all.nl
Website: www.manegebronneger.nl
Betaal informatie
Betalen: Contant op wedstrijd
Opmerkingen door organisatie

MV De Hondsrug organiseert op 20 -10-2018 wederom de jaarlijkse minimarathon in Manege De Rietweg in Bronneger. De wedstrijd is de eerste van de Noordercup competitie en de selectie voor de Strijd der Districten. Een en ander afhankelijk van de reglementen van het Mendistrict Noord. De wedstrijd wordt gereden in 2 manches. De prijswinnaars (1 op 4) rijden een barrage, waarin de definitieve... lees meer
Sluit
Deel
  • Mennen samengesteld
Deelnemerslijst Terug
Stuur e-mail Helper
Inschrijven voor selectie

Vink het vakje 'deelname selectie' aan voorafgaand aan het aanvinken van de in te schrijven rubrieken. Het vakje 'deelname selectie' is alleen zichtbaar bij wedstrijden die zijn aangemerkt als selectiewedstrijd.

Opmerkingen invullen

Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een opmerking aan je inschrijving: vul je opmerking in voordat je de rubrieken aanvinkt.

Menners: vermeld hier de spoorbreedte.