Tips voor online inschrijven

Een rubriek waarvoor je online kunt inschrijven, is te herkennen aan de gekleurde cirkel voor de rubriek. Blauw wijst voor zich zodra je de cirkel aanklikt. Bij groen is het heel belangrijk dat je stap 1 t/m 5 in de goede volgorde invult. Stap 5 is het aanvinken / aanklikken van de rubriek en dit doe je dus nadat je stap 1 t/m 4 hebt ingevuld. Schrijf je in voor een selectiewedstrijd? Vink het vakje 'deelname selectie' aan voorafgaand aan het aanvinken van de rubriek. Het vakje 'deelname selectie' is alleen zichtbaar bij wedstrijden die zijn aangemerkt als selectiewedstrijd. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een opmerking aan je inschrijving: vul je opmerking in voordat je de rubrieken aanvinkt. Menners: vermeld in het opmerkingenveld de spoorbreedte. Een oranje cirkel geeft aan dat je al hebt ingeschreven voor deze rubriek.

Voorkom teleurstelling!

Voor selectiewedstrijden, competities en kampioenschappen zijn vaak aanvullende bepalingen van toepassing waardoor je beperkt of alleen onder voorwaarden mag deelnemen aan een rubriek of wedstrijd. Als de bepalingen niet in de wedstrijd vermeld staan, vraag er dan naar bij de organisatie. Controleer ook of je wedstrijddocumenten in orde zijn voordat je wedstrijden gaat rijden. Lees hier waar je op moet letten als het gaat om het paardenpaspoort.

KNHS-Hartog Lucerne Trophy op zaterdag 19-05-2018

selecteer ruiter
Account koppelen
selecteer ruiter
U kunt zichzelf inschrijven of namens ruiters welke u hiervoor hebben geautoriseerd. U kunt toegang krijgen door op de link "toegangs verzoek" te klikken.
selecteer paard
Aanvraag startpas
selecteer paard
Alle paarden waarmee u een actieve startpas heeft worden getoond. Staat uw paard er niet bij klik dan op "aanvragen startpas".
details
details
“Hors Concours” ofwel “buiten mededinging” (niet voor prijzen en plaatsing)
Door ‘deelname selectie’ aan te vinken, geef je aan dat je wilt deelnemen aan de selecties voor kampioenschappen. Zorg dat je dit vinkje AAN zet, voordat je de in te schrijven rubriek selecteert.
opmerkingen
Aantal karakters 255
Startlijst Terug

Stadspark Kijk In De Pot, BERGEN OP ZOOM, Categorie 3, Outdoor meer wedstrijd informatie minder wedstrijd informatie

Details
Vraagprogramma: W023583
Aanvulling federatie: KNHS-Hartog Lucerne Trophy
Paard/Pony: Pony
Wedstrijd niveau: Categorie 3
Open voor: Competitie
Selectiewedstrijd: Ja
Status: Gesloten
Inschrijven vanaf: 1-12-2017
Inschrijven tot: 7-5-2018
Bijschrijvingen t/m: 7-5-2018
Wedstrijd locatie: Stadspark Kijk In De Pot
Zuid-Westsingel 1
4611 KE BERGEN OP ZOOM
Contact informatie:
Organisatie:
770044
Contactpersoon: KNHS Afdeling Eventmanagement
Telefoon: +31577408390
E-mail: eventmanagement@knhs.nl
Website: www.knhs.nl
Betaal informatie
Betalen: Contant op wedstrijd
Opmerkingen door organisatie

DEELNAME AAN DE COMPETITIE 1. Startgerechtigd in de competitie zijn: Combinaties tenminste opgenomen in het springen klasse Z + 2 winstpunten met een D-pony en in het bezit van een geldige startpas van de KNHS. Ruiters/amazones die in het jaar 2018 de maximale leeftijd van 16 jaar bereiken. 2. Een combinatie mag in de periode tussen 1 oktober 2017 en de laatste selectiewedstrijd in de... lees meer
Sluit
Deel
  • Springen
Startlijst Terug
Stuur e-mail Helper
Inschrijven voor selectie

Vink het vakje 'deelname selectie' aan voorafgaand aan het aanvinken van de in te schrijven rubrieken. Het vakje 'deelname selectie' is alleen zichtbaar bij wedstrijden die zijn aangemerkt als selectiewedstrijd.

Opmerkingen invullen

Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een opmerking aan je inschrijving: vul je opmerking in voordat je de rubrieken aanvinkt.

Menners: vermeld hier de spoorbreedte.