Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

ASM-Specialist (Opleiding)

dinsdag 31 december 2024 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 14-6-2024
Inschrijven voor 31-12-2024
Locatie
Adres Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon 0577408300
E-mail servicedesk@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Adresgegevens locatie bijscholing; Variabel. Bijvoorbeeld: Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Topsportcentrum in Almere. Sportcampus Zuiderpark in Den Haag
Deze bijscholing wordt georganiseerd door ASM. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.
Onder het kopje "opleidingen en evenementen vind je het kopje "mijn licenties" en klik je bij de instructeurslicentie op "details". Onderaan is de knop "punten toevoegen". Daar lever je na afloop van de bijscholing het bewijs van deelname / certificaat in. Vervolgens worden de punten door afdeling Academy geregistreerd op de overige kwalificaties.

Datum; Variabel. In het voor- en najaar worden er meerdere van dezelfde opleidingen verzorgd.
Tijd; Het beslaat in totaal 2 x 4,5 uur. Studielast wordt ingeschat op totaal 48 uur, waarvan 9 uur contacttijd. Fysieke bijeenkomsten bestaande uit: 60% theorie, 30% praktijk, 10% beweegtussendoortjes


Programma:
De ASM-opleidingsstructuur bestaat uit 3 soorten opleidingen; Advanced, Specialist en Master of Movement. Het tweede niveau van bekwaamheid is de Specialist. In 2 dagdelen van 4,5 uur leert de professional zelfstandig de beweegprogramma’s door te ontwikkelen naar beleidsniveau. Het gaat niet alleen meer om een training veelzijdiger vorm te geven. Het gaat nu over een veelzijdige invulling van het beleid op de ontwikkeling van jonge tot en met seniore ruiters. Physical Literacy, niet-lineaire pedagogiek en zelf-organisatie zijn belangrijke thema’s op het gebied van talentontwikkeling in beleidsstukken. Daarnaast dient de cursist een studieboek te lezen en werkboekopdrachten te maken. De totale studiebelasting van de ASM-opleiding bedraagt 48 uur. De toepassing van de ASM-visie uit zich in vernieuwde beleidsstukken en visie-documenten, die bestaan uit de meest recente wetenschappelijke inzichten op basis van motorisch leren. Zodoende wordt er een groot beroep gedaan om de ontwikkeling van de toekomstige ruiter zijn/haar prestatie, gezondheid, fitheid en coördinatie.


Prijs €695,00
Inschrijven Terug

Locatie

Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail