Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Anatomie en Biomechanica van de ruiter (Opleiding)

dinsdag 31 december 2024 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 1-5-2024
Inschrijven voor 31-12-2024
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie

Deze bijscholing wordt georganiseerd door Francis Gommans. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator via mailnaar@dierfysiofrancis.nl
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.
Onder het kopje "opleidingen en evenementen vind je het kopje "mijn licenties" en klik je bij de instructeurslicentie op "details". Onderaan is de knop "punten toevoegen". Daar lever je na afloop van de bijscholing het bewijs van deelname / certificaat in. Vervolgens worden de punten door afdeling Academy geregistreerd op de overige kwalificaties.

Je paard loopt zoals jij hem rijdt!En dus is het voor ons als ruiter belangrijk onze houding en zit te optimaliseren zodat we het paard niet in de weg zitten maar juist faciliteren om de best mogelijke bewegingen te maken in zijn lichaam.

Wij hebben met ons bekken een gigantische invloed op de wervelkolom van ons paard, onze beenligging heeft een gigantische invloed op ons bekken, en ons fundament van benen en bekken heeft invloed op onze wervelkolom en daarmee op onze armen en onze teugelwerking. Het een heeft dus onlosmakelijk invloed op het ander. Ervaar jij pijnklachten tijdens of na het rijden? Dan gaat er toch iets fout! Kijk dan ook zeker even naar deze masterclass!

Door bewust te zijn van onze eigen spierketens kunnen wij onze houding en zit optimaliseren, want als je begrijpt hoe het werkt dan begrijp je ook hoe het moet. Onze anatomie bepaalt onze biomechanica. En onze biomechanica bepaalt de bewegingen van je paard. Gun je paard de best mogelijke ruiter die je voor hem kunt zijn, deze video is een game-changer! Na het kijken van deze video is paardrijden nooit meer hetzelfde!

Inschrijven Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail