Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Houding en zit- optimalisatie (Opleiding)

woensdag 15 mei 2024 00:00 - woensdag 12 juni 2024 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 23-2-2024
Inschrijven voor 1-5-2024
Locatie
Adres Aeres Hippisch Centrum
Kapweg 30
3774 RD KOOTWIJKERBROEK
Telefoon +31880206100
E-mail n.hesseling@aeres.nl
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Aeres Hippisch Centrum. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.
De organisator is verantwoordelijk voor het juist aanleveren van de presentielijst voor de registratie van de licentiepunten
Programma:
Deze 2-daags cursus is een vervolg op de eerste cursus Houding en zit - De sleutel tot succes. Tijdens deze cursus gaan we dieper in op het analyseren en verbeteren van de houding en zit van de ruiter: Hoe je zit is hoe je inwerkt! Als je het effect van het zitten en bewegen van de ruiter en wat dit voor gevolg heeft voor de verschillende houdingen dieper wilt analyseren, dan is deze cursus interessant voor jou!

Deze cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. In de praktijk werken we met Joker the Horse S(t)imulator, met de Balance Coach, met oefeningen op de grond en begeleiding te paard. De centrale thema’s zijn stabiliteit en mobiliteit. Je krijgt kennis aangereikt over de meest voorkomende disbalans in onder – en bovenlichaam van de ruiter en krijgt handreikingen om deze weer met elkaar in evenwicht brengen om zo houding, zit en inwerking te optimaliseren.

Je hebt de eerste module van de cursus Houding en zit- De sleutel tot succes gevolgd, je wilt je kennis hierover verdiepen en nog meer leren over de inwerking van de houding en zit. Je wilt weten hoe je praktisch en methodisch houding en biomechanica van de ruiter kunt analyseren en beïnvloeden.

Is dit waar jij naar op zoek bent dan ben je van harte welkom!
Inschrijven Terug

Locatie

Aeres Hippisch Centrum
Kapweg 30
3774 RD KOOTWIJKERBROEK

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail