Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

KNHS Innovatiedag (Opleiding)

woensdag 1 november 2023 09:00 - 17:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 8-8-2023
Inschrijven voor 1-11-2023
Organisatie
E-mail info@knhs.nl
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Aanvullende informatie
De KNHS bestaat in 2023 100 jaar. Een mooi jubileum waarbij we terugkijken op de afgelopen 100 jaar, maar ook vooruitkijken naar de toekomst van de paardensport in Nederland. ​Hierbij is innovatie een belangrijke pijler voor de KNHS. Daarom organiseert de KNHS op 1 november de Innovatiedag: een KNHS-congres over vernieuwing en verbetering in de paardensport.​ Tijdens dit levendige congres doe je als bezoeker inspiratie op en ervaar je welke innovatieve oplossingen in de paardensport binnen handbereik liggen. Innovatieve oplossingen die bijdragen aan paardenwelzijn, duurzaamheid van de paardensport en betere verbinding tussen paard en ruiter.​

Het ochtendprogramma bestaat uit het bijwonen van een aantal korte presentaties. Daarnaast kan er een bezoek gebracht worden aan de stands en de Equithon (hackathon voor de paardensport), waar live gewerkt wordt aan innovaties voor de toekomst. Het dagvoorzitterschap is in handen van Judith Cok, directeur coöperatieve Rabobank van Kring Zuid-Holland. In de middag zijn er live-demo’s en kun je ervaren hoe topruiters Tim Lips en Tommie Visser, onder leiding van specialist sportfysiologie van het paard Carolien Munsters, gebruik maken van innovatie tijdens hun training. Aagje Hardeman, specialst in biomechanica bij paarden, laat zien hoe dierenartsen innovatie inzetten om paardenwelzijn te waarborgen. Lector duurzame Paardenhouderij en Paardensport Inga Wolframm deelt haar kennis over hoe een jurylid met behulp van innovatie objectiever een proef kan beoordelen. In de namiddag zullen de teams van de Equithon hun oplossing presenteren aan het publiek en zal de innovatieboard een prijs uitreiken aan de winnaars. De Innovatiedag wordt georganiseerd in samenwerking met Praktijkcluster Paard. De Equithon wordt georganiseerd in samenwerking met New Business Creators.

De entreeprijs voor de innovatiedag is inclusief koffie bij de ontvangst. Voor de lunch is er de mogelijkheid om een lunchvoucher te kopen en deel te nemen aan de buffetlunch bestaande uit een gevarieerd aanbod van sandwiches en een drankje. Na de lunch is er vrijblijvend de mogelijkheid om wat te eten en te drinken te kopen bij de foodtrucks in de gezellig aangeklede Beatrixhal.

Voor het bijwonen van deze dag ontvangen KNHS Instructeurlicentiehouders 50 punten. De punten kunnen alleen worden geregistreerd als je zelf een ticket koopt.


1 november 9:00
Innovatiedag
Prijs Leden €29,00
Lunch €12.50
Niet leden €40,00
Lunch €16.50
Studenten €21,50
Lunch €12.50
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail