Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

KNHS Instructeurscongres 2023 (Opleiding)

zaterdag 28 oktober 2023 09:30 - 17:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 28-7-2023
Inschrijven voor 14-11-2023
Organisatie
E-mail academy@knhs.nl
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Aanvullende informatie
Speciaal voor alle instructeurs die actief zijn op maneges, verenigingen en op sport- en trainingsstallen organiseert de KNHS op zaterdag 28 oktober 2023 het Instructeurscongres.
Na meerdere mooie edities op Horse Event verplaatst deze succesvolle dag nu naar het Nationaal Hippisch Centrum tijdens de KNHS Congresweek.
Het thema is ‘De instructeur van de toekomst’. Op een leuke manier leren, waarbij welzijn en innovatie gekoppeld worden aan training: dat kun je verwachten tijdens deze dag waar je als instructeur ook licentiepunten kunt verdienen. Een korte inkijk in het programma onder leiding van dagvoorzitter Marion Schreuder: ontwikkelingspsycholoog Steven Pont deelt zijn kennis over het kinderbrein en omgaan met moderne jeugd en hun ouders. Jesse Drent gaat in op het verschil tussen rijden met en zonder bit, zowel in theorie als praktijk. Een panel reageert op diverse casussen over deze onderwerpen. Uiteraard gaat het panel graag de dialoog aan met de deelnemers in de zaal. Tijdens de workshops en demonstraties leer je over de belastbaarheid van het paard, gebruik van social media, houding en zit, leertheorie van het paard, carrousel rijden en Bixie.

Voor het bijwonen van deze dag ontvangen KNHS Instructeurlicentiehouders 50 punten. De punten kunnen alleen worden geregistreerd als je zelf een ticket koopt.
Het ticket voor het instructeurscongres is inclusief koffie ontvangst en lekkere lunch. Na de lunch is er vrijblijvend de mogelijkheid om wat te eten en drinken te kopen bij de foodtrucks in de gezellig aangeklede Beatrixhal.

Prijs leden :€56,50
Prijs niet leden :€73,00
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail