Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

KNHS College Tour met Glenn Geerts (Opleiding)

dinsdag 18 april 2023 19:00 - 22:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 28-2-2023
Inschrijven voor 18-4-2023
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Aanvullende informatie
Dinsdagavond 18 april a.s. komt vierspanrijder Glenn Geerts naar Ermelo om een KNHS College Tour te verzorgen. Glenn gaat tijdens deze avond aan het werk met diverse combinaties die hij nog niet kent, maar handvatten wil geven om verder te ontwikkelen. Het wordt een praktische avond met herkenbare situaties.

Glenn Geerts
Glenn kreeg de paardensport met de paplepel ingegoten. Al van kleins af aan ging hij mee op wedstrijd met zijn opa. Thuis zat Glenn altijd tussen de paarden. Toen hij zes was kreeg hij zijn eerste pony. Rijden onder het zadel was niet zo’n succes maar op de menwagen voelde hij zich snel vertrouwd. Al snel reed hij met een vierspan Shetlanders om in 2006 over te stappen naar een vierspan Welsh pony’s. Op nationaal en internationaal niveau werden mooie successen geboekt en in 2009 werd de overstap gemaakt naar een vierspan paarden. Vanaf 2012 neemt hij succesvol deel aan internationale wedstrijden.

Glenn heeft al veel mooie prijzen gewonnen. In 2019 zilver met zijn team en brons individueel op het EK. In 2020 na het winnen van de marathon in Aken en brons op het WK in Italië werd hij in België bekroond tot ‘Menner van het jaar’. Naast trainen en deelnemen aan wedstrijden gaat veel aandacht uit aan het opleiden van paarden en verzorgt hij veel lessen.

Informatie
Datum: Dinsdagavond 18 april 2023
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo.
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Entree: € 22,50 voor KNHS-leden en € 30,- voor niet leden
KNHS leden kunnen kaarten met korting bestellen. De kortingscode is: KNHSMennen
Licentiepunten voor instructeurs: 50 licentiepunten bij het volgen van deze avond (deze punten worden automatisch bijgeschreven wanneer je je KNHS relatienummer en geboortedatum invult bij het bestellen van de tickets).
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs KNHS College Tour
Stuur e-mail