Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Uitdagingen in het trailerladen door Equine.com (Opleiding)

zondag 2 april 2023 10:00 - 16:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 17-11-2022
Inschrijven voor 1-4-2023
Locatie
Adres HSA Gouda
Goudse Houtsingel 101
2805 HL GOUDA
Telefoon +31182510430
E-mail info@degoudsemanege.nl
Website www.degoudsemanege.nl
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Equine.com. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:
Iedereen kent het wel… die ene lesklant die na de les áltijd staat te tobben om het paard weer op de trailer te zetten. Hoe mooi zou het zijn als je ze net een paar tips kunt geven zodat het paard wat gemakkelijker de trailer oploopt? Dit is het thema van de praktijkdag ‘uitdagingen in het trailerladen’ van e-quine.com. Eigen paard in overleg.

Hoe help je het paard dat altijd wel wil laden maar die ene keer niet? Een 1 daagse training waarbij aandacht gegeven wordt aan de veel voorkomende oorzaken van trailerlaad uitdagingen. Een goede toevoeging voor instructeurs op ieder niveau want dit is iets dat iedereen wel eens tegenkomt in de praktijk! De training wordt gegeven door instructeurs van e-quine.com.


In deze unieke training bundelen een gedragsinstructeur en een rij-instructeur hun krachten en kijken samen naar verschillende paarden en hun karakters. Hoe vertaal je het grondwerk naar oefeningen onder het zadel?

Een 1-daagse training waarbij Annemarie van der Toorn samen met een ORUN rij-instructeur en de aanwezige instructeurs gaat kijken naar verschillende paarden. Daarbij zal uitleg gegeven worden aan stress symptomen, kalmeringssignalen, de interpretaties van verschillende karakters en welke aanpak bij welk paard het beste kan werken. Hoe zet je de oefeningen uit het grondwerk nu het meest effectief om naar het werken onder het zadel? Waar mogelijk zal bij deze training ook gebruik worden gemaakt van hartslagmeters om de bevindingen zoveel mogelijk te toetsen. In beperkte mate is het ook mogelijk om je eigen paard mee te brengen bij deze training, dus wil jij er bij zijn wacht dan niet te lang met aanmelden!

Terug

Locatie

HSA Gouda
Goudse Houtsingel 101
2805 HL GOUDA

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail