Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Training voor coaches en staf (Opleiding)

dinsdag 31 januari 2023 20:15 - 22:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 15-11-2022
Inschrijven voor 30-1-2023
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
" (w) eet wat je doet "
Deze bijscholing wordt georganiseerd door "Weet wat je doet sportpsychologie". Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:

Wil jij meer leren over eetproblematiek in de sport en hoe je dit tijdig kan signaleren? Wil je weten hoe je eetproblemen bespreekbaarder kan maken met jouw sporters, in jouw team of op jouw club?

In deze online introductie leer jij eetproblematiek signaleren, voordat het écht misgaat. En wat je moet doen en laten wanneer iemand te ver is afgegleden. Samen met andere coaches en trainers uit andere sportdisciplines maak je kennis met de (w)eet wat je doet methodiek en leer je hoe je jouw sporters effectief naar een gezonde (top)sportleefstijl coacht. Wat kan jij doen om het te helpen voorkómen? Deze kennis en kunde is hard nodig binnen de (top)sport, ook binnen jouw organisatie.

DE TRAINING
De training bestaat uit een online workshop van anderhalf uur via zoom. De zoomlink wordt in de week vóór de workshop naar je toegezonden. De workshop is toegankelijk voor trainers, coaches en andere stafleden uit verschillende sporten en sportdisciplines. In de workshop komt aan o.a. bod:

Prevalentie en ernst van eetproblematiek in de sport
Risicofactoren voor het ontwikkelen van verstoord eetgedrag
Het signaleren van disbalans en eetproblemen,
Eigen ervaringen en ervaringen van anderen rondom eetproblemen,
Het gesprek aangaan over je vermoedens,
Wanneer en naar wie verwijs je extern door?
Wat kan je nog meer doen voor en leren over gezond presteren?
DE TRAINERS
Onze trainers zijn deskundig op het gebied van eetproblematiek en kennen de achterliggende psychologische mechanismen. Zij weten als geen ander hoe het werkt en leren jou hoe je je sporters hierin kunt begeleiden. Zij zijn zelf ook trainer/coach in de topsport (geweest).

START NU
De eerstvolgende online workshop staat gepland op dinsdag 31 januari 2023 om 20.15 uur. Licentiepunten bij sportbonden en beroepsverenigingen zijn aangevraagd. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Bij onvoldoende deelnemers wordt uw inschrijving in persoonlijk overleg verplaatst.

Heb je, naast deelnemen aan onze online training, ook behoefte aan persoonlijke begeleiding door één van onze trainers? Optioneel kan je binnen 3 maanden, 90 minuten e-coaching ontvangen voor nóg meer advies en persoonlijke begeleiding.

BESTELFORMULIER VOOR COACHES
Optie
Online training voor coaches +€ 49,95
Persoonlijke begeleiding +€ 174,95
Totaal
€ 49,95
Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail