Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

The Top of Dressage (Opleiding)

woensdag 25 januari 2023 17:30 - 22:30
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 1-1-2023
Inschrijven voor 25-1-2023
Locatie
Adres Amsterdam Rai
Postbus 77777
1070 MS AMSTERDAM
Telefoon 020-5491922
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Top of Dressage. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:

THE TOP OF DRESSAGE heeft als doel om ieder jaar een inspirerende dressuur avond te organiseren met de allerbeste ruiters van de wereld. Op 25 januari 2023 zal de gehele Nederlandse top aanwezig zijn. De opleiding van jong paard tot het allerhoogste niveau komt aan bod in samenwerking met fantastische ruiters en trainers zoals Edward Gal, Dinja van Liere, Marieke van der Putten, Hans Peter Minderhoud, Nicole Werner, Rieky Young, Thamar Zweistra, Leunus van Lieren en nog veel en veel meer! Daarnaast wordt de U25 Lóvsta Future Challenge verreden. Het wordt gegarandeerd een spectaculaire dressuur avond!

Deze editie zal plaatsvinden op het prachtige evenement Jumping Amsterdam. Dit betekent dat u naast een inspirerende avond ook een uniek avondje uit beleefd!

Shoppen
Wat dacht u van de meer dan 75 stands waar u naar hartenlust kunt winkelen? Bij Jumping Amsterdam zijn stands met verschillende categorieën van de paardensport. Bij iedere stand wordt u met open armen ontvangen. De place to be voor advies en kwaliteitsproducten.

Horeca
Ook voor lekker eten en drinken bent u bij Jumping Amsterdam aan het juiste adres. U kunt uitgebreid dineren met uitzicht op de wedstrijdpiste of een lekker broodje halen bij een van onze cateringpunten. Met meerdere foodstands is er een zeer divers aanbod, en valt er altijd wat in de smaak!

De ticketprijs is €44,95 en VIP kaarten zijn er vanaf €124,95
Terug

Locatie

Amsterdam Rai
Postbus 77777
1070 MS AMSTERDAM

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail