Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

KNHS College Tour ‘Het paard en zijn gedrag’ (Evenement)

donderdag 1 december 2022 19:00 - 22:00
  • Vanaf €20,66 
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijfperiode nog niet gestart
Inschrijving mogelijk vanaf 5-10-2022
Inschrijven voor 1-12-2022
Organisatie
E-mail academy@knhs.nl
Website www.knhs.nl
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
  • Programma
  • Kosten
Met Annemarie van der Toorn
Donderdagavond 1 december a.s. verzorgt Annemarie van der Toorn een KNHS College Tour over het paard en zijn gedrag. Annemarie is een begrip in de paardenwereld als het gaat om communicatie met paarden en het oplossen van uitdagend gedrag. Deze avond gaat jou veel inzichten geven hoe je de kennis die je al hebt nog beter kunt toepassen en daarmee je paard beter kunt helpen waar het gaat om verschillende angsten.

Je houdt ervan om samen met je paard aan de slag te gaan om steeds een beetje beter te worden. Je gaat elkaar steeds beter leren kennen en je weet welke dagen je net dat beetje meer kunt vragen. Je neemt de band met je paard of pony heel serieus. Natuurlijk gaat het niet altijd even goed en zijn er moment dat je even niet meer weet hoe je verder moet om toch die nieuwe oefening onder de knie te krijgen of een vloeiende overgang te rijden. En dan komt het er op aan. Hoe ga jij het paard of je pony beter laten begrijpen wat je van hem vraagt. Na veel oefeningen en soms ook weleens wat frustratie, lukt het jullie samen, een fantastisch gevoel en een overwinning op dat moment.
Maar soms is er iets waar je niet meer zelf uit komt. Tijdens deze College Tour laat Annemarie zien hoe je met de kennis die je al hebt deze uitdagingen kunt overwinnen en hoe je kunt omgaan met angsten.
Annemarie van der Toorn
Op jonge leeftijd komt Annemarie van der Toorn in aanraking met paarden omdat haar vader een fanatieke springruiter is. Niet vreemd dus dat ze al snel een enthousiaste ponyruiter wordt. Toen jaren geleden haar eigen paard een probleem kreeg waarvan ze niet wist hoe ze het kon oplossen, besloot ze op onderzoek uit te gaan. In 1999 kwam ze bij Monty Roberts uit en daar vond ze de oplossing. Ze werkte een aantal jaren nauw met Monty Roberts samen. In 2013 was het tijd voor een nieuwe start en begon Annemarie het kennisinstituut E-quine.com in Nederland met als missie om zoveel mogelijk kennis over het gedrag van paarden met elkaar te delen. De doet ze in de vorm van een ORUN Niveau 3 opleiding, cursusdagen en online kennisdeling. Ook verzorgt ze clinics over de hele wereld en schreef verschillende boeken. Dit jaar heeft ze de gratis app HorseDaily met paardenexperts gelanceerd. Een app om wereldwijd kennis te delen met paardenliefhebbers.
Informatie
Datum: Donderdagavond 1 december 2022
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Entree: € 25,- voor KNHS-leden en € 30,- voor niet leden
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie (deze punten worden automatisch bijgeschreven).


Datum: Donderdagavond 1 december 2022
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo
Tijd: 19.00 – 22.00 uur

Hieronder ziet u de prijzen per lidmaatschap.


PrijscategoriePrijs
Leden€ 20,66
Niet Leden€ 24,79
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs KNHS College Tour
Stuur e-mail