Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Logisch paardrijden met Ellen Bontje (Opleiding)

vrijdag 21 oktober 2022 19:00 - 22:03
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 20-9-2022
Inschrijven voor 20-10-2022
Locatie
Adres Lr De Valleiruiters
John F. Kennedylaan 2
3931 XK WOUDENBERG
Telefoon 033-2866088
E-mail info@valleiruiters.nl
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door De Vallei ruiters Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:
Simpel paardrijden met Ellen Bontje. In deze bijscholing legt oud olympiade-ganger Ellen Bontje op heldere manier uit waarom het belangrijk is de rijkunst simpel te houden.
Een duidelijke reactie op het been, een simpele overgang, schakeling en wending. Ellen zal twee ruiters begeleiden op twee verschillende paarden in verschillende niveau’s van opleiding, van basis tot Grand Prix klaar. Iedere combinatie zal ongeveer 45 minuten in de ring verschijnen, zodat Ellen op haar eigen wijze duidelijk kan maken wat zij bedoelt met het simpel rijden.
De avond begint om 19 uur en zal rond 22:30 uur afgelopen zijn.
Voor de pauze is het mogelijk om twee combinaties te zien rijden. Voorafgaand en tussendoor kunnen er vragen gesteld worden aan Ellen en de ruiters.
Er zal iemand rondlopen met een microfoon om vragen uit het publiek te verduidelijken. Na de pauze zullen dezelfde ruiters op verder opgeleide paarden rijden.
Hierdoor is goed het verschil te zien, en kan er gelijk een vergelijking gemaakt worden tussen de verschillende niveau’s van africhting.

Kosten €25,00 per persoon
Inschrijven Terug

Locatie

Lr De Valleiruiters
John F. Kennedylaan 2
3931 XK WOUDENBERG

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail