Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

KNHS College Tour Johan Hamminga on demand (Opleiding)

dinsdag 31 december 2024 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 4-5-2021
Inschrijven voor 31-12-2024
Organisatie
E-mail academy@knhs.nl
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Dit betreft een opname van de Collegetour. Zie details voor meer informatie
Bekijk nu de 2 uur durende opname van de colllegetour van Johan Hamminga via horseriding.academy

Tijdens de opname van de online KNHS College Tour staat dit keer de filosofie centraal. Johan zal de theorie uitleggen en direct toepassen op de combinatie die in de baan rijdt. Het beloofd een leerzame avond te worden met veel nuttige adviezen
Hamminga zal deze avond de logica van het paardrijden uitleggen. Waarom het belangrijk is in de opleiding van het paard om reactie te krijgen op het been. Het belang van overgangen rijden, schakelen en wendingen rijden. Wat bedoelen wij met nageeflijkheid en met ‘hand eraan’.

Johan Hamminga: “Een College Tour verzorgen zonder publiek in de hal, dat wordt erg wennen! Het is dit jaar allemaal anders, dus benut ik deze kans om meer aandacht te besteden aan de theorie. Wat willen wij met paardrijden bereiken. Waarom reageert een paard zoals hij reageert.
Aan de hand van theoretische afbeeldingen wil ik dieper ingaan op de materie en uiteindelijk de theorie toepassen op het paard in de baan”.

Johan Hamminga
Johan Hamminga heeft zijn sporen verdiend binnen de hippische wereld. Naast een succesvolle trainings- en africhtingsstal is hij veelgevraagd instructeur. Johan heeft 30 jaar bij de KNHS gewerkt en in deze periode veel instructeurs succesvol opgeleid. Regelmatig zit hij in het juryhokje om combinaties te beoordelen tot en met Grand Prix niveau. Voor het KWPN beoordeelt hij de rijpaardhengsten in de dressuur richting.

Inschrijven kan alleen via : https://horseriding.academy/

Licentiepunten
KNHS-instructeurs met een licentie behalen 50 theoriepunten op de basiskwalificatie voor het volgen van deze KNHS College Tour.
‪‪‪
Registratie Licentiepunten
‪‪‪Onder het kopje "opleidingen en evenementen" vind je het kopje "mijn licenties" en klik je bij de licentieperiode op "details". Onderaan is de knop "punten toevoegen". Kies voor aanbieder"Horseriding. Academy" en bij scholing de desbetreffende Collegetour/Masterclass.
Daar lever je na afloop van de bijscholing het bewijs van deelname / certificaat in. Vervolgens worden de punten door afdeling Academy geregistreerd op de de basiskwalificatie.

Actuele prijzen van de Collegetours en Masterclasses zijn vermeld op de site horseriding.academy
Inschrijven Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail