Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Online College Tour met Johan Hamminga (Evenement)

vrijdag 23 april 2021 19:00 - 21:00
  • Vanaf €16,53 
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 12-3-2021
Inschrijven voor 23-4-2021
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
  • Kosten
Theorie en praktijk door de ogen van de meester (zie details voor meer informatie)
Vrijdagavond 23 april verzorgt toptrainer Johan Hamminga op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo een online College Tour over de opleiding van het dressuurpaard. Een unieke gelegenheid om de filosofie van het paardrijden op een andere manier te presenteren.

Hamminga zal deze avond de logica van het paardrijden uitleggen. Waarom het belangrijk is in de opleiding van het paard om reactie te krijgen op het been. Het belang van overgangen rijden, schakelen en wendingen rijden. Wat bedoelen wij met nageeflijkheid en met ‘hand eraan’.

Johan Hamminga: “Een College Tour verzorgen zonder publiek in de hal, dat wordt erg wennen! Het is dit jaar allemaal anders, dus benut ik deze kans om meer aandacht te besteden aan de theorie. Wat willen wij met paardrijden bereiken. Waarom reageert een paard zoals hij reageert.
Aan de hand van theoretische afbeeldingen wil ik dieper ingaan op de materie en uiteindelijk de theorie toepassen op het paard in de baan”.

Johan Hamminga
Johan Hamminga heeft zijn sporen verdiend binnen de hippische wereld. Naast een succesvolle trainings- en africhtingsstal is hij veelgevraagd instructeur. Johan heeft 30 jaar bij de KNHS gewerkt en in deze periode veel instructeurs succesvol opgeleid. Regelmatig zit hij in het juryhokje om combinaties te beoordelen tot en met Grand Prix niveau. Voor het KWPN beoordeelt hij de rijpaardhengsten in de dressuur richting.

Hieronder ziet u de prijzen per lidmaatschap.


PrijscategoriePrijs
Leden€ 16,53
Niet Leden€ 24,79
Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

KNHS College Tour
Stuur e-mail