Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Online Masterclass met Sanne Beijerman (Opleiding)

woensdag 23 september 2020 19:30 - 21:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 10-9-2020 11:39
Inschrijven voor 20-9-2020
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Inschrijven kan alleen via de organisator : https://www.eventinghq.nl/event-details/online-masterclass-met-sanne-beijerman
Inschrijven kan alleen via de organisator : https://www.eventinghq.nl/event-details/online-masterclass-met-sanne-beijerman. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Online Masterclass met Sanne Beijerman
Heb jij last van spanning op wedstrijd? Reageert je paard thuis anders dan op wedstrijd? Wil jij weten hoe je je spanning kunt reguleren zodat je het optimaal kan gebruiken? Dan is deze online avond met Sanne Beijerman iets voor jou!Zowel ruiter als paard moeten optimale spanning hebben om goed te presteren. Die samenwerking is uniek en ingewikkeld. Eventing is daarbij ook speciaal omdat je (nationaal) 3 onderdelen moet afleggen op één dag. Drie onderdelen die weer een ander spanningsniveau van je verlangen. Ben jij te gespannen dan kan je dat overdragen op je paard en rijd je niet de dressuurproef, springparcours of cross country zoals je voor ogen had. Rijd je internationaal (three-day-event) dan is het tussendoor veel wachten. Daardoor kan je ook veel spanning opbouwen omdat je veel tijd hebt om over je cross na te denken.
Kortom, wil jij meer weten over spanning? Het effect; wat het met jou, je paard en prestatie doet? Wil je jouw spanning onder controle krijgen? Meld je dan snel aan voor deze interessante avond!
De avond zal in het teken staan van het onder controle krijgen van je spanningsniveau, daarnaast zal Sanne ook aandacht besteden aan doelen stellen en het overwinnen van angst.

Over Sanne
Sanne Beijerman is een VSPN Sportpsycholoog en is gespecialiseerd in de mentale training van hippische sporters. Op haar praktijk in Nederhorst den Berg geeft zij sportpsychologische begeleiding aan hippische sporters van alle niveaus, uit alle disciplines. Daarnaast traint zij haar eigen wedstrijdpaarden en geeft ze les aan een aantal goed presterende wedstrijdcombinaties.

Hoe het werkt?
Je kan je aanmelden via www.eventinghq.nl/events
Op 20 september kijken we of er voldoende deelname is.
Bij voldoende deelname sturen we je na 20 september een betaalverzoek.
Je krijgt na betaling aan EventingHQ een mail met daarin de Zoom uitnodiging en verdere uitleg over deze app.

Tijdsduur
De online masterclass (inclusief live Q&A) start om 19.30 uur en zal ongeveer 1,5 uur duren.

Kosten
Kosten voor het live volgen van deze avond is €17,50 p.p

Algemene Voorwaarden
Deelnemers kunnen zich voor de sluitingsdatum van 20 september kosteloos afmelden. Na de sluitingsdatum is het voldoen van de aanmeldkosten verplicht.
De online masterclass gaat alleen door bij voldoende deelname. EventingHQ behoudt het recht om de online masterclass bij onvoldoende interesse te annuleren.
Bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail