Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Train de Trainer door NLSpoprtpsycholoog (Opleiding)

woensdag 30 september 2020 19:00 - woensdag 25 november 2020 22:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 13-7-2020
Inschrijven voor 15-9-2020
Locatie
Adres Sportcomplex Koning Willem Alexander
Bennebroekerweg 800
2134 AB HOOFDDORP
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Inschrijven kan alleen via de organisator. Deze opleiding vindt plaat in Hoofddorp
Deze bijscholing wordt georganiseerd door NLSportpsycholoog. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders van HI 3 of hoger op de overige kwalificatie.

Programma:
EREGISTREERD MENTALE TRAINER COACH DRIE BATTERIJEN® METHODE
Ben jij geïnteresseerd in psychologie… het denken, de gevoelens en het gedrag van mensen? Zoek je praktische handvatten om mentale vaardigheden toe te passen in de sport of op het werk? Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor professionals die zich bezig houden met persoonlijke ontwikkeling, prestatieverbetering en gezondheid. Zoals performance consultants, vitaliteitsadviseurs, HR-specialisten, sport- en personal trainers, fitness instructeurs, (leefstijl-)coaches, voedingsdeskundigen, fysiotherapeuten en meer.

“BRENG MENSEN EN ORGANISATIES BLIJVEND IN DE FLOW!”

NLSPORTPSYCHOLOOG® WERKT ANDERS: TAAL & TOOLS
In Nederland wordt onvoldoende gebruik gemaakt van psychologische ondersteuning voor het verbeteren van prestaties. NLsportpsycholoog® toont al jarenlang hoe ‘het beste’ uit individuen en teams kan worden gehaald. Niet alleen in de topsport, maar ook binnen andere domeinen zoals het bedrijfsleven en het onderwijs.

Er zijn veel opleidingen gericht op gedragsverandering, talentontwikkeling en het ´beste uit´ mensen halen. Je kunt een jarenlange universitaire studie psychologie doen en specialiseren in de sportpsychologie. Of snel een online programma´s mental coaching volgen bij grote opleidingsinstituten. Maar onze cursus is anders. Op kleine schaal bieden we professionals blijvend de ´Taal & Tools´ van onze eigen bewezen effectieve aanpak:

1.TAAL uit de praktijk. Geen losse theorieën of ingewikkelde modellen van schooldocenten. Je leert de ´taal´ uit de praktijk van onze eigen sport- en prestatiepsychologen van NLsportpsycholoog. Zij werken dagelijks met de succesvolle Drie Batterijen® methode.

2.TOOLS alleen voor jou. Je ontvangt het exclusieve recht om gebruik te maken van de Drie Batterijen® methode en de bijbehorende tools:Drie Batterijen® App en het Drie Batterijen® Oplaadspel. Met dit unieke gereedschap kun je al tijdens de cursus verantwoord en succesvol een 100 dagen traject starten. Aan de slag met jouw team of 1-op-1 in je eigen praktijk.

DE DRIE BATTERIJEN® METHODE: EEN GEFUNDEERDE HOLISTISCHE AANPAK
De ´taal en tools´ die jij krijgt aangereikt zijn exclusief onderdeel van de Drie Batterijen® methode. Een beproefde interventie en gedeponeerd handelsmerk, waarbij de mens als totaal wordt gezien. De drie batterijen Lichaamskracht, Gevoelskracht en Denkkracht staan symbool voor fysieke, sociaal emotionele en mentale hulpbronnen van energie. Samen vormen ze een holistische drie-eenheid.

Onderzoek bij 277 medewerkers toonde aan dat de verstrekte oplaadtips – inclusief 100 dagen appondersteuning – het personeel fysiek en mentaal sterker maken. Maar ook in de topsport wordt de Drie Batterijen® methode succesvol toegepast. In heel Nederland gebruiken sportpsychologen en trainer-coaches deze methode al jarenlang om het beste uit spelers en teams te halen.

STUDIEBELASTING
De cursus bestaat uit vijf avonden. De totale studiebelasting kost je circa 45 uur, inclusief de cursusavonden, het bestuderen van het cursusmateriaal, het toepassen van de Drie Batterijen® methode in je eigen praktijk, het maken en uitvoeren van de eindopdracht. De cursus wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

De eindopdracht wordt tijdens de cursus uitgebreid toegelicht. Vanaf de eerste bijeenkomst ben je hier al mee bezig, in twee- of drietallen. Met de ´tools´ ga je direct in de praktijk een of meer personen begeleiden. Je maakt hiervan een verslag; van je doelgroep, doelstelling, aanpak en resultaat. Tijdens de slotbijeenkomst presenteren de deelnemers dit aan elkaar en ontvangen feedback.

Er geldt een 100% aanwezigheidsplicht. Mocht je niet aan deze presentieplicht voldoen door overmacht of ziekte, zal een passende oplossing worden gezocht. Er kan bij gemiste cursusbijeenkomsten of voortijdig beëindigen van de cursus geen aanspraak worden gemaakt op gehele of gedeeltelijke restitutie van het betaalde cursusbedrag.

Opleiding mentale trainer coach informatie NL sportpsycholoog

CERTIFICAAT EN BADGE
Je ontvangt namens NLsportpsycholoog® het certificaat Trainer-Coach Drie Batterijen® methode, nadat je met goed gevolg de vijf bijeenkomsten hebt gevolgd en de eindopdracht met een voldoende hebt afgerond. Daarnaast ontvang je digitaal een badge als geregistreerd trainer-coach, die je kunt gebruiken binnen je eigen praktijk of op je website. Het certificaat Trainer-Coach Drie Batterijen® methode en bijbehorende registratie blijft geldig tot een jaar na afgifte.

Het certificaat is enerzijds het bewijs dat je gekwalificeerd bent om te werken met de Drie Batterijen® methode, anderzijds dat je je laat bijscholen en zo op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in mentale training en (sport-)psychologie.

REGISTRATIE EN PERMANENTE ONTWIKKELING
Als geregistreerd Trainer-Coach Drie Batterijen® methode maak je deel uit van ons team licentiehouders. Met elkaar staan wij voor kwaliteit. Om te zorgen dat je kennis en vaardigheden op peil blijven en jouw begeleiding aansluit bij de nieuwste ontwikkelingen en inzichten, is bijscholing van belang.

NLsportpsycholoog® biedt jaarlijks een of meer geaccrediteerde bijscholingsavonden aan waarmee een geregistreerd Trainer-Coach Drie Batterijen® methode zijn of haar vakbekwaamheid kan onderhouden. Je verlengt daarmee jouw registratie voor een jaar en ontvangt van NLsportpsycholoog® – na betaling van de jaarcontributie licentiehouderschap – de nieuwe badge en het recht om de Drie Batterijen® methode opnieuw uit te dragen en te gebruiken.

LOCATIE, DATA EN TIJDEN
De train-de-trainers cursus is opgebouwd uit 5 avondbijeenkomsten, zelfstudie en praktijkopdrachten. Elke bijeenkomst start om 19.00u en eindigt om 22.00u. In het najaar van 2020 staat de eerstvolgende cursus ´Geregistreerd Trainer-Coach Drie Batterijen® Methode´ gepland op:

30-09-2020 Bijeenkomst 1: Introductie Drie Batterijen® methode met toolbox
07-10-2020 Bijeenkomst 2: Kennis, inzicht en toepassen Batterij Lichaamskracht
14-10-2020 Bijeenkomst 3: Kennis, inzicht en toepassen Batterij Gevoelskracht
21-10-2020 Bijeenkomst 4: Kennis, inzicht en toepassen Batterij Denkkracht
25-11-2020 Bijeenkomst 5: Presentaties en certificaat-uitreiking
Deze data zijn onder voorbehoud. Bij voldoende deelnemers en afhankelijk van corona-richtlijnen, gaat de cursus definitief door. Deelnemers worden hierover uiterlijk drie weken van te voren over geïnformeerd.

Locatie: De 5 bijeenkomsten vinden plaats in het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, 2134 AB, Hoofddorp. Er is hier gratis en ruime parkeergelegenheid.

DE DRIE BATTERIJEN® TOOLBOX VOOR TRAINER-COACHES [1]
In heel Nederland werken onze sportpsychologen volgens de Drie Batterijen® methode. En dat is niet voor niets! Met dit unieke gereedschap kun jij al tijdens de cursus verantwoord en succesvol een 100 dagen traject starten. De Drie Batterijen® Toolbox voor trainer-coaches bestaat uit:

Een reguliere cursusmap en handouts per bijeenkomst
10x inlogcodes Drie Batterijen® App voor jezelf en jouw klanten (t.w.v. € 10 p/st)
10x A3-invulposters Drie Batterijen® methode
Het Drie Batterijen® Oplaadspel met 150 spelkaarten (!)
Houten mascotte ´Bart Batterij´
[1] Opmerking. De Drie Batterijen® Toolbox voor sportpsychologen heeft ook toegang tot het cliëntvolgsysteem MijnNLsportpsycholoog, met chatfunctie en online kennisbank. Voor een gecertificeerde trainer coach Drie Batterijen® methode is deze online voorziening NIET beschikbaar.

MEER INFORMATIE OVER KOSTEN EN AANMELDEN
Heb je interesse in de train-de-trainerscursus Trainer-Coach Drie Batterijen® methode, inclusief het licentiehouderschap? Vraag gratis en vrijblijvend de uitgebreide informatiebrochure aan met uitleg over de kosten en het aanmelden.

Je wordt opgeleid door drs. Jan Sleijfer, oprichter van NLsportpsycholoog en bedenker van de Drie Batterijen® methode. Je kunt hem ook eerst persoonlijk bellen via 0800-MINDSET (0800-6463 738). Hij beantwoordt graag jouw vragen over deze unieke cursus.

Plaatsen zijn beperkt. Deelname geschiedt op volgorde van binnenkomst en is definitief zodra het cursusbedrag is overgemaakt.
Terug

Locatie

Sportcomplex Koning Willem Alexander
Bennebroekerweg 800
2134 AB HOOFDDORP

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail