Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Mentaal sterker de ring in mmv S. Beijerman (Opleiding)

zaterdag 11 juli 2020 13:30 - 16:30
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 28-5-2020
Inschrijven voor 2-7-2020
Organisatie
E-mail hippischcentrumexloo.events@gmail.com
Locatie
Adres Hippisch Centrum Exloo
Valtherweg 27 A
7875 TA EXLOO
Telefoon +31591549300
Mobiel +31653712257
E-mail hippischcentrumexloo@gmail.com
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Hippisch Centrum Exloo. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:Mentaal sterker de ring in

Zie je een verschil in je trainingsresultaten en je wedstrijdresultaten? Reageert je paard thuis heel anders dan op het wedstrijdterrein? Vind je het lastig als mensen komen kijken terwijl je rijdt? Zie je deze dingen gebeuren bij je leerlingen en is het lastig daarin als instructeur goed te sturen? Vaak zijn de oorzaken hiervan mentaal. Wil je hieraan werken?

Sanne Beijerman is Grand-prix dressuur amazone, KNHS coach 5 en als sportpsychologe gespecialiseerd in mentale training voor hippische sporters. Sanne traint in haar praktijk ruiters en amazones van recreatief tot Olympische niveau en geeft op zaterdagmiddag 11 juli a.s. een workshop op het Hippisch Centrum in Exloo.
Op het Hippisch Centrum is een ruime zaal beschikbaar. Met de opstelling houden wij rekening met de RIVM-richtlijnen en houden wij 1,5 meter ruimte tussen de stoelen.

Tijdens deze workshop gaat Sanne aan het werk met de thema’s spanning en presteren in de paardensport, het vinden van jouw persoonlijke optimale focus en omgaan met de meningen van andere mensen in de paardensport. Deze middag is geschikt voor wedstrijdruiters, instructeurs maar ook voor ruiters die recreatief rijden.

Mind-sets en Geloof in jezelf
Een belangrijk thema tijdens de workshop is het hebben van de juiste mind-set waarin je kunt genieten van het rijden als hobby of als professional. Natuurlijk is het ook belangrijk om haalbare doelen te stellen en geloof in jezelf te hebben, ‘Smal steps, big changes’.

Over Sanne Beijerman
Sanne Beijerman is als sportpsychologe aangesloten bij de VSPN en geaccrediteerd om sporters mentaal te begeleiden tot op Olympisch niveau. Zij is als docente werkzaam bij de Vrije Universiteit van Amsterdam voor de Postdoctorale Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog en heeft in Nederhorst den Berg haar eigen dressuurstal en praktijk voor Sportpsychologie.

Workshop
Heb je dus last van spanning, een verkeerde focus of negatieve gedachtes en wil je hier aan werken? Krijg je als instructeur regelmatig vragen die ontstaan door spanning en wil je ruiters daar beter bij helpen? Kom dan naar de workshop op 11 juli a.s. op het Hippisch Centrum in Exloo. De entree is € 22,50 per persoon inclusief een consumptie en parkeren. Aanmelden kan via hippischcentrumexloo.events@gmail.com. Let op dat je je op tijd aanmeldt want vol = vol. Zien wij je op 11 juli? Sanne helpt je graag met tips en adviezen om mentaal sterker te worden.

Informatie
Datum: 11 juli 2020
Locatie: Hippisch Centrum Exloo
Adres: Valtherweg 27-A, 7875 TA Exloo
Tijd: 13:30 – 16:30 uur
Inschrijven via: hippischcentrumexloo.events@gmail.com
Entree: € 22,50 p.p. inclusief 1 consumptie en parkeren
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 35 theoriepunten op de basiskwalificatie.
De RIVM-richtlijnen worden gevolgd en bij de opstelling van de stoelen is 1,5 meter ruimte tussen de gasten.

Afwezigheid zonder reden of annuleringen na 4 juli 2020 worden in rekening gebracht
Terug

Locatie

Hippisch Centrum Exloo
Valtherweg 27 A
7875 TA EXLOO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail