Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

KNHS College Tour Dressuur Jonge Paarden (Evenement)

vrijdag 8 november 2019 19:30 - 22:30
  • Vanaf €20,66 
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 27-9-2019
Inschrijven voor 4-11-2019
Organisatie
E-mail opleidingen@knhs.nl
Website www.knhs.nl
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
  • Kosten
met Johan Hamminga en Emmelie Scholtens UITVERKOCHT!
KNHS College Tour Dressuur met Johan hamminga en Emmelie Scholtens.
Vrijdagavond 8 november belooft een interessante avond te worden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo met toptrainer Johan Hamminga en jonge paarden specialist Emmelie Scholtens. Een praktische avond voor ruiters en instructeurs, waarbij het trainen en rijden van jonge paarden uitvoerig besproken wordt. Hoe begin je de opleiding en hoe ontwikkel je de sterke punten van je paard. Wat is een optimale stap en hoe kun je de draf meer ontwikkelen. Hoe leer je jonge paarden direct om aan het been voorwaarts te zijn en wat is het belang van overgangen en wendingen rijden?

Johan Hamminga
Johan Hamminga heeft zijn sporen verdiend binnen de hippische wereld. Naast een succesvolle trainings- en africhtingsstal is hij veelgevraagd instructeur. Johan heeft 30 jaar bij de KNHS gewerkt en in deze periode veel instructeurs succesvol opgeleid. Regelmatig zit hij in het juryhokje om combinaties te beoordelen tot en met Grand Prix niveau. Voor het KWPN is hij al diverse jaren voorzitter van de hengstenkeuringscommissie Tuigpaarden en beoordeeld vanaf komend winterseizoen ook de rijpaardhengsten in de dressuur richting.

Emmelie Scholtens
Emmelie is na het afronden van haar studie aan het werk gegaan bij Stal Laarakkers. Nationale bekendheid kreeg ze door met veel succes vier- en vijfjarige paarden uit te brengen in de Pavo Cup competities. Op de Wereldkampioenschappen voor Jonge Dressuurpaarden in Verden won zij 3 maal goud, 1 keer brons en 1 keer zilver. In 2009 heeft zij samen met haar vriend Jeroen Witte een eigen dressuurstal opgericht. Grote successen heeft ze behaald met de onlangs overleden KWPN hengst Apache. Afgelopen zomer behaalde Emmelie met Desperado N.O.P. een zilveren teammedaille.

Wil je meer leren over het trainen en opleiden van jonge paarden? Krijg je als instructeur regelmatig jonge paarden in je lessen of beoordeel je jonge paarden rubrieken? Kom dan naar de KNHS College Tour van Johan Hamminga en Emmelie Scholtens op vrijdagavond 8 november.
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal)
Tijd: 19:30 - 22:30 uur
Prijs voor leden: €25,-
Prijs voor niet-leden: €30,- (Voor €25,- ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel)
Theoriepunten voor licentiehouders: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie voor instructeurs, 50 theoriepunten voor juryleden dressuur (overige kwalificatie, geen basiskwalificatie)

Hieronder ziet u de prijzen per lidmaatschap.


PrijscategoriePrijs
Leden€ 20,66
Niet Leden€ 24,79
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs KNHS College Tour Officials
Stuur e-mail