Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Opleiding Jury Mennen Dressuur (Opleiding)

donderdag 1 oktober 2020 00:00 - maandag 1 maart 2021 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 1-11-2019
Inschrijven voor 31-8-2020
Organisatie
E-mail opleidingen@knhs.nl
Website www.knhs.nl
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Aanvullende informatie
Opleiding Jurylid Mennen
De discipline mennen kenmerkt zich door vier wedstrijdvormen:
dressuurwedstrijden, vaardigheidswedstrijden, minimarathonwedstrijden en samengesteld mennen. De opleiding voor menjurylid is op deze vier wedstrijdvormen afgestemd.

Jurylid Mennen dressuur
Met deze kwalificatie ben je bevoegd tot het beoordelen van de dressuur (klasse B t/m ZZ) en het onderdeel dressuur in de samengestelde mensport (klasse 1 t/m 3). Dit geldt voor zowel enkelspan, tweespan, vierspan als tandems.

Toelatingseisen
• je bent lid van de KNHS
• je bent minimaal 21 jaar
• je hebt een wedstrijdklassering klasse Z+5 (SWV of mennen dressuur) of een jurybevoegdheid M dressuur en affiniteit met de mensport.
• Een positieve beoordeling van het intakegesprek

Opzet opleiding
De opleiding wordt op een centrale locatie in Nederland gegeven en bestaat uit 10 lesavonden (theorie en praktijk), een theorie-examen, een praktijkexamen en een stagetraject.

Voor het praktijkgedeelte wordt van de cursisten verwacht dat zij enkele keren voor de aanwezigheid van combinaties zorgen.

Kosten
€295,-

Start opleiding
De opleiding voor Jurylid Mennen gaat in oktober - november 2020 van start. De assessments zullen in september 2020 plaats gaan vinden (onder voorbehoud van wijzigingen).

Inschrijven
Voor deze opleiding kun je je inschrijven via MijnKNHS. De inschrijving is pas definitief als ook een motivatiebrief en CV wordt aangeleverd via opleidingen@knhs.nl. Hiervoor gebruikt u het vaste format dat op de KNHS website staat.

Overig
Er worden maximaal 15 juryleden Mennen Dressuur opgeleid. Het kan dus betekenen dat je aan alle voorwaarden voldoet maar toch niet kan worden toegelaten. Door middel van een selectieprocedure worden de kandidaten geselecteerd waarvan de kans groot is dat zij zich kunnen ontwikkelen tot een goed jurylid. Selectie vindt plaats op basis van motivatiebrief en CV en vervolgens het assessment. De eigen wedstrijdklassering of een voordracht vanuit de KNHS regio kunnen in sommige gevallen doorslaggevend zijn.
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Officials
Stuur e-mail