Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Themagericht trainen en coachen van pubers (Opleiding)

maandag 4 maart 2019 19:00 - 22:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 8-2-2019
Inschrijven voor 18-2-2019
Organisatie
E-mail jeugd@knhsnoordholland.nl
Website www.knhs.nl
Locatie
Adres X Stables B.V.
Noorderweg 133
1456 NM WIJDEWORMER
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Inschrijven via jeugd@knhsnoordholland.nl
Zie details voor verdere informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door KNHS Noord Holland. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor het bijwonen van deze bijscholing ontvangen instructeurs met een KNHS HI- instructeurslicentie 40 theoriepunten op de overige kwalificatie. Deelnemers kunnen het deelname bewijs / certificaat naar ons toesturen voor de verwerking van de punten.

Themagericht trainen en coachen van pubers We hebben Edwin Hoogenraat, KNHS-bondscoach, bereid gevonden een inleiding te verzorgen op deze NOC NSF training, die gericht is op pedagogische aspecten. Op deze manier ontstaat ook inhoudelijke verbinding met de paardensport. Edwin Hoogenraat is sinds 2014 aangesteld als KNHS-bondscoach springen Pony’s en sinds dit jaar ook van de Children. Een citaat dat zijn visie kort samenvat: ‘Ik ben gek van de sport en ik geniet van de beleving van de kinderen en dat vind ik het mooiste aan mijn rol’. De vier inzichten over trainerschap wordt in één training gecombineerd met themagericht trainen en coachen van pubers.De cursisten wordt van tevoren gevraagd een voorbereidingsopdracht van 15 minuten te doen via e learning, inclusief een casus invullen ten behoeve van de docent, zodat effectief wordt ingespeeld op wat leeft.Tijdens deze scholing leer je over de werking van het puberbrein, jezelf te verplaatsen in pubers en hun (best drukke) leven en leer je om trainingen aantrekkelijker te maken. Ook is er aandacht voor wat er gebeurd in je hersenen wanneer je plezier hebt en waarom het belangrijk is om oefeningen uitdagend en leuk te maken. Tenslotte leer je om pubers te betrekken bij je training door ze meer verantwoordelijkheid te geven en de regie aan hen over te dragen. De scholing themagericht trainen en coachen van pubers richt zich op het verzorgen van trainingen; hoe houd je je training aantrekkelijk voor de sporters.
Terug

Locatie

X Stables B.V.
Noorderweg 133
1456 NM WIJDEWORMER

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail