Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Sport en prestatiepsychologie Amsterdam (Opleiding)

vrijdag 5 april 2019 16:00 - 20:45
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 6-2-2019
Inschrijven voor 29-3-2019
Organisatie
E-mail info@nlcoach.nl
Locatie
Adres Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon 0577408300
E-mail servicedesk@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Inschrijven via info@nlcoach.nl
Deze bijscholing wordt georganiseerd door NLcoach i.s.m. de ALO Amsterdam. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.

Voor het bijwonen van deze bijscholing ontvangen instructeurs met een KNHS HI3-HI4-HI5 instructeurslicentie 70 theoriepunten op de overige kwalificatie. Deelnemers kunnen het deelname bewijs / certificaat naar ons toesturen voor de verwerking van de punten.

Inhoud:
Alhoewel je als trainer-coach lang niet 100% van je tijd bezig bent met sportpsychologie is het wel ontzettend belangrijk om hier kennis over te hebben. Het helpt je in je aansturing / begeleiding van sporters en teams. Je kunt bepaalde blokkades die sporters / teams hebben beter begrijpen en er daardoor ook beter op anticiperen. Hoe begeleid je sporters/teams die moeten presteren onder druk? Die blessures hebben? Die twijfelen? Die faalangst hebben? Die in de trainingen veel beter presteren dan op het moment waar het er echt om gaat? Welk gedrag laat jij als trainer-coach zien? Hoe en wanneer communiceer je? Als trainer-coach dien je vaardigheden aan te leren (en die vervolgens trainen) die je helpen bij de aansturing. Tijdens dit congres komen een tal van onderwerpen voorbij – denk aan: Acceptance & Commitment Training (ACT), presteren onder druk, ontwikkelen van prestatiegedrag, mentale training voor jonge sporters etc.
Allemaal onderwerpen die je als trainer-coach helpen om je vak zo goed mogelijk uit te oefenen. En dat is wat ons als trainer-coaches drijft (ongeacht niveau waarop de begeleiding plaatsvindt) – beter worden en onze sporters/teams ‘professioneler’ begeleiden!

Tijdens dit congres staat kennis halen en delen incl. de vertaling naar de werksituatie van trainers en coaches centraal. Kortom: je krijgt veel nieuwe informatie en tips en trics die je direct kunt gebruiken in je eigen praktijk!

Het congres vindt plaats in de ALO Amsterdam (Locatie aan de dr. Meurerlaan 8).
Terug

Locatie

Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail