Tips voor online inschrijven

Een rubriek waarvoor je online kunt inschrijven, is te herkennen aan de gekleurde cirkel voor de rubriek. Blauw wijst voor zich zodra je de cirkel aanklikt. Bij groen is het heel belangrijk dat je stap 1 t/m 5 in de goede volgorde invult. Stap 5 is het aanvinken / aanklikken van de rubriek en dit doe je dus nadat je stap 1 t/m 4 hebt ingevuld. Schrijf je in voor een selectiewedstrijd? Vink het vakje 'deelname selectie' aan voorafgaand aan het aanvinken van de rubriek. Het vakje 'deelname selectie' is alleen zichtbaar bij wedstrijden die zijn aangemerkt als selectiewedstrijd. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een opmerking aan je inschrijving: vul je opmerking in voordat je de rubrieken aanvinkt. Menners: vermeld in het opmerkingenveld de spoorbreedte. Een oranje cirkel geeft aan dat je al hebt ingeschreven voor deze rubriek.

Voorkom teleurstelling!

Voor selectiewedstrijden, competities en kampioenschappen zijn vaak aanvullende bepalingen van toepassing waardoor je beperkt of alleen onder voorwaarden mag deelnemen aan een rubriek of wedstrijd. Als de bepalingen niet in de wedstrijd vermeld staan, vraag er dan naar bij de organisatie. Controleer ook of je wedstrijddocumenten in orde zijn voordat je wedstrijden gaat rijden. Lees hier waar je op moet letten als het gaat om het paardenpaspoort.

Finale Kring Zuidwest van zaterdag 22-06-2019 tot zondag 23-06-2019

selecteer ruiter
Account koppelen
selecteer ruiter
U kunt zichzelf inschrijven of namens ruiters welke u hiervoor hebben geautoriseerd. U kunt toegang krijgen door op de link "toegangs verzoek" te klikken.
selecteer paard
Aanvraag startpas
selecteer paard
Alle paarden waarmee u een actieve startpas heeft worden getoond. Staat uw paard er niet bij klik dan op "aanvragen startpas".
details
details
“Hors Concours” ofwel “buiten mededinging” (niet voor prijzen en plaatsing)
Door ‘deelname selectie’ aan te vinken, geef je aan dat je wilt deelnemen aan de selecties voor kampioenschappen. Zorg dat je dit vinkje AAN zet, voordat je de in te schrijven rubriek selecteert.
opmerkingen
Aantal karakters 255
Inschrijven Deelnemerslijst Terug

Manege Nieuwe Oranjehoeve, HOEK VAN HOLLAND, Categorie 3, Outdoor meer wedstrijd informatie minder wedstrijd informatie

Details
Vraagprogramma: W040625
Regio: Zuid-Holland, KNHS Regio
Aanvulling federatie:
Paard/Pony: Pony
Wedstrijd niveau: Categorie 3
Open voor: Competitie
Selectiewedstrijd: Ja
Status: Goedgekeurd, Inschrijven mogelijk t/m 09-06-2019 07:00:00
Inschrijven vanaf: 17-4-2019 07:00
Inschrijven tot: 9-6-2019
Bijschrijvingen t/m: 9-6-2019 07:00
Wedstrijd locatie: Manege Nieuwe Oranjehoeve
Schenkeldijk 50
3151 XV HOEK VAN HOLLAND
Contact informatie:
Organisatie:
V32032
Contactpersoon: Sonja De Jong
Telefoon: +31618404034
Mobiel: +31618404034
E-mail: inschrijvingen@kring-zuidwest.nl
Betaal informatie
Betalen: Contant op wedstrijd
Opmerkingen door organisatie

Kringkampioenschap pony's, dressuur

Iedere combinatie, die in het bezit is van een geldige startpas, van een vereniging binnen de daar bijhorende Kring, kan zich inschrijven voor het Kringkampioenschap. Voor de pony’s geldt net zoals bij de Regiokampioenschappen een vrije inschrijving.

Op het Kringkampioenschap kan de handicapregeling conform het... lees meer

Sluit
Deel
  • Dressuur
Inschrijven Deelnemerslijst Terug
Stuur e-mail Helper
Inschrijven voor selectie

Vink het vakje 'deelname selectie' aan voorafgaand aan het aanvinken van de in te schrijven rubrieken. Het vakje 'deelname selectie' is alleen zichtbaar bij wedstrijden die zijn aangemerkt als selectiewedstrijd.

Opmerkingen invullen

Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een opmerking aan je inschrijving: vul je opmerking in voordat je de rubrieken aanvinkt.

Menners: vermeld hier de spoorbreedte.