Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Leergang Probleempaarden (Opleiding)

dinsdag 31 december 2024 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 28-6-2024
Inschrijven voor 31-12-2025
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Freestyle Academy. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.
Onder het kopje "opleidingen en evenementen vind je het kopje "mijn licenties" en klik je bij de instructeurslicentie op "details". Onderaan is de knop "punten toevoegen". Daar lever je na afloop van de bijscholing het bewijs van deelname / certificaat in. Vervolgens worden de punten door afdeling Academy geregistreerd op de overige kwalificaties.

Programma:
Deze leerweg is een waardevolle aanvulling voor instructeurs die regelmatig te maken hebben met (probleem)gedrag bij paarden en die op zoek zijn naar meer handvatten om daar mee om te gaan. De leergang bestaat uit 12 online lessen. Hierin leer je het natuurlijke gedrag van paarden beter te begrijpen zodat helder wordt wat normaal gedrag is voor paarden, hoe een probleem ontstaat en via welke weg je het zou kunnen oplossen.
Elk paard kan nieuw gedrag aanleren maar wel vanuit de juiste benadering. Na afronding van het online gedeelte ontvang je een certificaat van deelname. Vanuit het online gedeelte is het mogelijk om daarna 4 praktijkdagen te volgen. In het kort: je krijgt meer inzicht in gedragsproblemen van een paard, ontdekt hoe gedragsproblemen ontstaan en hoe je de gedragsproblemen kunt oplossen.
Inschrijven Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail