Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Leergang Paardenwelzijn (Opleiding)

dinsdag 31 december 2024 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 28-6-2024
Inschrijven voor 31-12-2024
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Freestyle Academy. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.
Onder het kopje "opleidingen en evenementen vind je het kopje "mijn licenties" en klik je bij de instructeurslicentie op "details". Onderaan is de knop "punten toevoegen". Daar lever je na afloop van de bijscholing het bewijs van deelname / certificaat in. Vervolgens worden de punten door afdeling Academy geregistreerd op de overige kwalificaties.

Expertise van 7 top docenten in 1 programma. Dit betreft een uitgebreide theoretische leergang over alle aspecten rondom het management van het gezonde paard met betrekking tot welzijn. Dertien weken lang ontvang je iedere week een online les om te volgen.
De lessen hebben elk hun eigen onderwerp en worden gegeven door specialisten uit het vak. Namen als Annika ten Napel (dierenarts), Naomi Weissenbach (hoefsmid), Annelous Kist (tandarts) en Mechteld Jonker (fysiotherapeut en zadelpasser) verzorgen een vast onderdeel van de lessen. Daarnaast krijg je les van Emiel en Chaja in de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn (gedrag, huisvesting, voeding, kreupelheid, stress release).
Naast de online lessen ontvang je een lesboek dat speciaal is samengesteld door de docenten om je alle achtergrondinformatie te geven die je kunt gebruiken bij de lessen.
Ook ontvang je een lespakket met daarin een thermometer, stethoscoop en een pasje met de vitale waarden zodat je een uitgebreide gezondheidscheck kunt doen. In de video’s wordt toegelicht hoe je deze precies kunt gebruiken. Na afronding ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.
Inschrijven Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail