Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Athletic Skills Model workshop (Opleiding)

dinsdag 31 december 2024 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 14-6-2024
Inschrijven voor 31-12-2024
Locatie
Adres Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon 0577408300
E-mail servicedesk@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Deze workshop wordt op verschillende data en locaties georganiseerd.
Deze bijscholing wordt georganiseerd door ASM. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.
Onder het kopje "opleidingen en evenementen vind je het kopje "mijn licenties" en klik je bij de instructeurslicentie op "details". Onderaan is de knop "punten toevoegen". Daar lever je na afloop van de bijscholing het bewijs van deelname / certificaat in. Vervolgens worden de punten door afdeling Academy geregistreerd op de overige kwalificaties.

ASM algemeen
Het Athletic Skills Model is een talentontwikkelingsmodel dat zich richt op het breed motorisch ontwikkelen van sporters door 10 grondvormen van bewegen centraal te zetten. Dit is van toepassing op breedte- en topsport, jeugd en ouderen, met en zonder beperking. Er wordt gedacht vanuit Transfers of Learning, activiteiten, spelvormen, Donorsporten en Multisporten die bijdragen aan een veelzijdige ontwikkeling. Het ASM is onderbouwd op basis van wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat veelzijdig bewegen zorgt voor minder blessures, betere prestaties, meer creativiteit en meer plezier. Deze nieuwe visie op bewegen is beschreven in meerdere boeken van het ASM. Een Nederlandstalig boek, verschenen in 2012. Engelstalig in 2018, in 2021 in het Japans. En nog twee Engelstalige boeken waarin het ASM bijdragen heeft geleverd aan hoofstukken.

Inhoud ASM-workshop
In 1 dagdeel van 2,5 uur wordt informatie aangeboden waarin de professional geïnspireerd wordt hoe veelzijdig bewegen vorm krijgt binnen de context waar diegene zich bevindt. Hierbij leert de ruiter dat er gezondheids voordelen zijn zoals minder blessures en meer plezier op basis van een veelzijdig sport en spel aanbod. Daarnaast worden de prestaties en de creativiteit vergroot van de ruiter. Naast de theorie wordt het direct in de praktijk toegepast. De toepassing is direct overdraagbaar naar de context van de ruiter.

Docenten:
1. Rene Wormhoudt: Founder ASM. Kracht- en conditietrainer Nederlands elftal mannen en vrouwen (KNVB)
2. Prof. Dr. Geert Savelsbergh: Founder ASM. Hoogleraar bewegingswetenschappen Vrije Universiteit Amsterdam. Lector Hogeschool van Amsterdam
3. Yordi Vermaat: Education manager ASM. Opleidingsdocent ALO Amsterdam en CIOS Haarlem

Voor data en locatie https://www.athleticskillsmodel.nl/over-asm/
Programma:; kosten per organisatie €850, via de servicelijst van het sportakkoord slechts €300.
Inschrijven Terug

Locatie

Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail