Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Mentale training voor wedstrijdruiters (Opleiding)

dinsdag 31 december 2024 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 9-2-2024
Inschrijven voor 31-12-2024
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
door Anne Loosveld
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Anne Loosveld Coaching. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.
De organisator is verantwoordelijk voor het aanleveren van de presentielijst van deelnemers voor registratie van de punten

Programma:

IN IT TO WIN IT - een online coachingsprogramma voor wedstrijdruiters die merken dat ze op wedstrijd minder goed presteren dan thuis.

Deze training is voor ruiters die last hebben van wedstrijdspanning, negatieve gedachten of verlies van de juiste focus. In deze training leer je om op wedstrijd net zo goed te presteren als thuis in de training. Rijden met een ijzeren focus en plan, ook als er mensen naar je staan te kijken of als het slecht weer is en je paard gespannen is.

Het resultaat is hogere scores, meer zelfvertrouwen en trots kunnen zijn op hun eigen prestaties. En natuurlijk rijden met meer harmonie omdat ruiters fijner kunnen inwerken, niet meer gefrustreerd raken en heldere hulpen kunnen blijven geven. We bereiken dat door te werken met technieken als gedachtentraining, focus houden, doelen stellen, ademhaling en visualisatie.

In it to win it is een mentale training waar ruiters zelfstandig de 16 wekelijkse online modules doorlopen. In een online omgeving doorlopen ze lessen, video's, werkboeken en visualisaties en is er ook een community waar we dagelijks contact hebben en oefeningen delen.

In deze 4 maanden (16 weken) krijgen ze daarnaast ook 6 coachingssessies in een groep van Anne Loosveld. De groep heeft een maximum aantal deelnemers van 15 per groep. Bij meer inschrijvingen start er een tweede groep. De coachingssessies vinden plaats online via zoom.
Deelnemers hebben na het actieve gedeelte van de eerste 4 maanden nog een jaar toegang tot de online omgeving.

Prijs €1697,00 per deelnemer
Max 15 deelnemers per groep

Inschrijven Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail