Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Lesgeven met Stijl (Opleiding)

vrijdag 20 oktober 2023 10:00 - 15:30
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 22-9-2023
Inschrijven voor 13-10-2023
Locatie
Adres Horseprofile
Holthe 31
9411 TN BEILEN
Mobiel +31610633105
E-mail info@horseprofile.nl
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Horseprofile. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:

Instructeurstraining ‘Lesgeven met Stijl’
Herken je dat lesgeven aan sommige lesklanten als vanzelf gaat, terwijl het je bij anderen veel meer moeite kost? Dat de ene klant behoefte heeft aan uitleg en achtergrondinformatie, en andere klanten snel afgeleid of ongeduldig zijn als je iets aan het uitleggen bent?
Dit heeft meestal niets te maken met het niveau of talent van de lesklant, maar met de voorkeuren in gedrag. We hebben allemaal een voorkeursstijl, en deze heeft invloed op de manier waarop we communiceren en leren. Het heeft invloed op bijvoorbeeld onze aandachtspanne, focus en tempo.
Door je eigen stijl en die van je klanten te herkennen en te weten hoe je optimaal afstemt ben je effectiever in het overbrengen van je aanwijzingen. Jouw klanten lessen met meer plezier en rendement. Gevolg is dat je succesvoller bent in je lesgeven en dat jouw klantenbestand groeit.

In deze training “Lesgeven met Stijl” leer ik je:
• Wat jouw natuurlijke stijl is in je lesgeven
• Hoe je de voorkeursstijl van je lesklanten kunt herkennen
• Hoe je jouw aanwijzingen kunt afstemmen op je lesklant, zodat je boodschap optimaal over komt. En jij met minder moeite en meer energie les geeft.

Na de training “Lesgeven met Stijl”:
• Heb je inzicht in je persoonlijke voorkeuren en begrijp je jouw sterkten en valkuilen tijdens je instructie en in contact met je klanten.
• Krijg je meer energie in het lesgeven, óók bij klanten die nu veel van je vragen.
• Ben je in staat om jouw communicatie af te stemmen op de behoefte van je lesklant. Waardoor je lessen effectiever worden en je klanten met meer plezier en resultaat bij jou lessen.
• Weet je wat de sterkten en valkuilen zijn van de verschillende typen lesklanten en -combinaties. Deze inzichten geven een wezenlijke toegevoegde waarde aan je instructie.
Hoe ziet de trainingsdag er uit?
De training wordt gegeven in een kleine setting, met maximaal 10 deelnemers. Na de kennismaking beginnen we met de theoretische achtergronden van onze voorkeursstijlen, onze temperamenten.
Daarna gaan we dieper in op jouw persoonlijke voorkeursstijl. Wat is jouw natuurlijke manier van doen, waar krijg je energie van? Wat zijn je valkuilen? En wanneer kom je die tegen?
Vervolgens leer ik je hoe je de stijl van je lesklanten kunt herkennen. En hoe jij, met jouw persoonlijke voorkeursstijl, optimaal kunt afstemmen. Je zult zien dat een kleine aanpassing in hoe je jouw aanwijzing communiceert, al een groot positief effect kan hebben op je lesklant. En op jezelf!
De trainingsdag is interactief en laagdrempelig: de materie is best pittig, maar ik verzeker je dat je wijzer en met een goed gevoel naar huis gaat.
Investering:
Voor deze training vragen we een investering van 199 euro excl. btw. Hiervoor ontvang je jouw persoonlijke HorseProfile Instructeursprofiel, trainingsmaterialen, koffie, thee, fris en een heerlijke lunch.
Daarnaast krijg je een individuele coaching-/sparringsessie (t.w.v. 100 euro) waarbij we dieper ingaan op jouw praktijkvoorbeelden en zaken waar je vragen over hebt. Deze sessie kun je tot 3 maanden na de training verzilveren.

Aanmelden:
Om je aan te melden mail naar info@horseprofile.nl of bel: 06-106 33 105. Je dient je uiterlijk 7 dagen voor de training aan te melden. Na opgave ontvang je een code voor het invullen van de vragenlijsten voor je persoonlijke HorseProfile.
Voor meer informatie kun je me natuurlijk ook bellen of mailen; ik help je graag! Ik hoop je te mogen verwelkomen tijdens een van deze trainingsdagen.

Licentiepunten
Als je ORUN instructeur bent, dan krijg je 35 licentiepunten voor het bijwonen van deze training.
Terug

Locatie

Horseprofile
Holthe 31
9411 TN BEILEN

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail