Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Inspanningsfysiologie voor Paarden (Opleiding)

dinsdag 31 december 2024 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 7-9-2023
Inschrijven voor 31-12-2043
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Aanvullende informatie
  • Programma
Bijscholing: Inspanningsfysiologie voor Paarden Georganiseerd door: Paardencursusonline.nl / Veroniek Pieper. Voor vragen of meer informatie, neem direct contact op met Veroniek Pieper

Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.
Onder het kopje "opleidingen en evenementen vind je het kopje "mijn licenties" en klik je bij de instructeurslicentie op "details". Onderaan is de knop "punten toevoegen". Daar lever je na afloop van de bijscholing het bewijs van deelname / certificaat in. Vervolgens worden de punten door afdeling Academy geregistreerd op de overige kwalificaties.


Programma:

• Introductie: Veel ruiters zijn zoekende naar het optimale trainingsschema voor hun paard. Deze cursus biedt inzicht in de inspanningsfysiologie van paarden en biedt praktische handvatten voor het optimaliseren van trainingen.

• Wat is inspanningsfysiologie? Een diepgaande verkenning van het belang en de werking van inspanningsfysiologie, en waarom elke ruiter dit zou moeten begrijpen.

• Anatomie: Verwerf basiskennis over de anatomie van het paard, essentieel voor elke ruiter.

• Inspanningssystemen: Leer over de verschillende inspanningssystemen zoals het cardiovasculair systeem, de werking van spieren en de stofwisseling van het paard.

• Optimaal presteren: Ontdek hoe je effectieve trainingsschema's opstelt, trainingen opbouwt, en welke voeding het beste is voor maximale prestaties.

• Blessures: Begrijp de meest voorkomende blessures bij paarden en hoe je deze kunt voorkomen.

De cursus geeft inzicht inspanningsfysiologie, zodat hiermee de prestaties kunnen verhogen en het risico op blessures wordt verminderd.

Kosten: €89,95

Doorlopend aanmelden
Inschrijven Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail