Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Ruitervitaal Coach Opleiding (Opleiding)

dinsdag 31 december 2024 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 8-8-2023 01:00
Inschrijven voor 31-12-2024
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Door One Switch
Deze bijscholing wordt georganiseerd door One Switch. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.

Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.
Onder het kopje "opleidingen en evenementen vind je het kopje "mijn licenties" en klik je bij de instructeurslicentie op "details". Onderaan is de knop "punten toevoegen". Daar lever je na afloop van de bijscholing het bewijs van deelname / certificaat in. Vervolgens worden de punten door afdeling Academy geregistreerd op de overige kwalificaties.

Kijk voor actuele startdata en prijzen op de website https://oneswitch.nl

Zet de stap naar een baanbrekende carrière in de paardensport met onze Ruitervitaal Coach Opleiding. Speciaal ontworpen voor gepassioneerde professionals zoals jij - paardrijinstructeurs, therapeuten, en coaches - die het welzijn van ruiter en paard als prioriteit zien. In de paardensportwereld, waar fysieke en mentale uitdagingen vaak de prestaties en het welzijn van ruiter én paard beïnvloeden, biedt onze opleiding een unieke oplossing. Zonder de juiste kennis en begeleiding kunnen deze problemen leiden tot onderprestatie en blessures, maar hier komt de Ruitervitaal Coach Opleiding om de hoek kijken.

Geleid door experts in Ruitervitaliteit en Mental Coaching, bieden wij een curriculum dat theorie en praktijk naadloos combineert. Je duikt in de wereld van fitness voor ruiters, mentale coaching, voeding, trainingsprincipes en blessurepreventie. Aan het einde van de opleiding ben je niet alleen gediplomeerd, maar heb je ook een diepgaand begrip van hoe je ruiters effectief kunt ondersteunen in het bereiken van hun optimale gezondheid en prestaties.
Inschrijven Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail