Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

KNHS Welzijnsdag (Opleiding)

vrijdag 3 november 2023 09:30 - 17:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 28-7-2023
Inschrijven voor 3-11-2023
Organisatie
E-mail info@knhs.nl
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Aanvullende informatie
Het welzijn van je paard optimaliseren tijdens het rijden en trainen, dat is de focus van de eerste Welzijnsdag op vrijdag 3 november tijdens de KNHS Congresweek. Onder leiding van dagvoorzitter Fenna Westerduin ervaar je tijdens het praktische programma met de meest vooraanstaande Nederlandse paardenwetenschappers en de Engelse dierenarts Gemma Pearson welke praktische tools je thuis direct toe kunt passen. Lector Human-Animal Interactions Kathalijne Visser en Fenna Westerduin verzorgen een inleiding over hoe je kunt zien of jouw paard de training zwaar vindt of niet en hoe kun je dit thuis meten.
Gemma Pearson gaat in op de vraag hoe je leerprincipes praktisch kunt toepassen tijdens het rijden. Paardengedragsspecialist Machteld van Dierendonck laat zien hoe je kunt herkennen of je paard pijn heeft en verteld je meer over emoties en herinneringen bij het paard. In de middag geven Barbara Faber en Roos Dyson een leerzame interactieve demonstratie waarbij houding en zit op het paard en op de Joker horse simulator vergeleken wordt.
Tristan Tucker sluit de dag op zijn bekende inspirerende manier af met een aansprekende demonstratie over leerprincipes van het paard.
Het ticket voor de welziinsdag is inclusief koffie ontvangst. Voor de lunch is er de mogelijkheid om een lunchvoucher te kopen en deel te nemen aan de buffetlunch bestaande uit een gevarieerd aanbod van sandwiches en een drankje. Na de lunch is er vrijblijvend de mogelijkheid om wat te eten en drinken te kopen bij de foodtrucks in de gezellig aangeklede Beatrixhal.
Voor het bijwonen van deze dag ontvangen KNHS Instructeurlicentiehouders 50 punten. De punten kunnen alleen worden geregistreerd als je zelf een ticket koopt.

3 november 9:30
Welzijndag
Prijs Leden €29,00
Lunch €12.50
Niet leden €40,00
Lunch €16.50
Studenten €18,00
Lunch €12.50
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail