Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Lesgeven aan kinderen (Opleiding)

dinsdag 20 juni 2023 19:03 - 22:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 11-5-2023
Inschrijven voor 15-6-2023
Locatie
Adres Baexerheimerhof
Kerkstraat 1 A
6095 BD BAEXEM
E-mail info@baexheimerhof.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie

Deze bijscholing wordt georganiseerd door KNHS Regio Limburg Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:
Hoe leuk is het om aan kinderen les te geven?
Vaak denken we dat het makkelijk is om aan kinderen les te geven. Lesgeven aan kinderen is de fundering voor paardrijden met plezier en respect voor het paard!
Heb je zin om je bewust te worden van alles wat er meespeelt? Wat wel en niet handig is? Wil je meer weten over het ontwikkelen van zelfvertrouwen, over angstige kinderen en omgaan met ouders?
Psycholoog en Equitherapeut Anne Hermans van Puur Jong leert je op 20 juni de fijne kneepjes van het lesgeven aan kinderen en neemt je mee in de wereld van de ontwikkeling van een kind. Speciaal voor jonge kinderen heeft de KNHS de Ruiteropleiding Paardrijden met Bixie&friends ontwikkeld.
Anita van Os legt tijdens deze avond uit hoe Bixie&Friends bijdraagt aan de ontwikkeling van jonge kinderen op het gebied van paardrijden en hoe instructeurs en verenigingen hiermee aan de slag kunnen in hun les.
Met Paardrijden met Bixie&friends leren kinderen niet alleen goed paardrijden, ze leren ook heel veel over de verzorging van pony’s en wat een pony nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven. Young leader Jo-elle Jorissen begeleidt de avond over lesgeven aan kinderen. Jo-elle heeft veel ervaring met het lesgeven aan kinderen en is zelf Orun 4 instructeur
Terug

Locatie

Baexerheimerhof
Kerkstraat 1 A
6095 BD BAEXEM

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail