Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Lesgeven met Stijl (Opleiding)

maandag 5 juni 2023 10:00 - 15:30
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 17-4-2023
Inschrijven voor 4-6-2023
Locatie
Adres Hippisch Centrum Perier (RV)
Botterweg 2 -4
1309 BB ALMERE
Mobiel +31613448809
E-mail info@hcperier.nl
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Horse Profile. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:

Programma:
Herken je dat lesgeven aan sommige lesklanten als vanzelf gaat, terwijl het je bij anderen veel meer moeite kost? Dat de ene klant behoefte heeft aan uitleg en achtergrondinformatie, en andere klanten snel afgeleid of ongeduldig zijn als je iets aan het uitleggen bent?
Dit heeft meestal niets te maken met het niveau of talent van de lesklant, maar met de voorkeuren in gedrag. We hebben allemaal een voorkeursstijl, en deze heeft invloed op de manier waarop we communiceren en leren. Het heeft invloed op bijvoorbeeld onze aandachtspanne, focus en tempo.
Door je eigen stijl en die van je klanten te herkennen en te weten hoe je optimaal afstemt ben je effectiever in het overbrengen van je aanwijzingen. Jouw klanten lessen met meer plezier en rendement. Gevolg is dat je succesvoller bent in je lesgeven en dat jouw klantenbestand groeit.

IN DEZE TRAINING LEER JE…
BEWUSTWORDING
Wat jouw natuurlijke stij is in je lesgeven

HERKENNEN
Hoe je de voorkeursstijl van je lesklanten kunt herkennen

AANPASSEN
Hoe je jouw aanwijzingen kunt afstemmen op je lesklant, zodat je boodschap optimaal over komt. En jij met minder moeite en meer energie les geeft.

NA DE TRAINING “LES GEVEN MET STIJL”
MEER INZICHT
Heb je inzicht in je persoonlijke voorkeuren en begrijp je jouw sterkten en valkuilen tijdens je instructie en in contact met je klanten.

MEER ENERGIE
Krijg je meer energie in het lesgeven, óók bij klanten die nu veel van je vragen.

EFFECTIEVERE LESSEN
Ben je in staat om jouw communicatie af te stemmen op de behoefte van je lesklant. Waardoor je lessen effectiever worden en je klanten met meer plezier en resultaat bij jou lessen.

BETERE INSTRUCTIE
Weet je wat de sterkten en valkuilen zijn van de verschillende typen lesklanten en -combinaties. Deze inzichten geven een wezenlijke toegevoegde waarde aan je instructie.

HOE ZIET EEN TRAININGSDAG ERUIT?
De training wordt gegeven in een kleine setting, met maximaal 12 deelnemers. Na de kennismaking beginnen we met de theoretische achtergronden van onze voorkeursstijlen, onze temperamenten.

Daarna gaan we dieper in op jouw persoonlijke voorkeursstijl. Wat is jouw natuurlijke manier van doen, waar krijg je energie van? Wat zijn je valkuilen? En wanneer kom je die tegen?

Vervolgens leer ik je hoe je de stijl van je lesklanten kunt herkennen. En hoe jij, met jouw persoonlijke voorkeursstijl, optimaal kunt afstemmen. Je zult zien dat een kleine aanpassing in hoe je jouw aanwijzing communiceert, al een groot positief effect kan hebben op je lesklant. En op jezelf!

De trainingsdag is interactief en laagdrempelig: de materie is best pittig, maar ik verzeker je dat je wijzer en met een goed gevoel naar huis gaat.
€199.00 ex; BTW
Terug

Locatie

Hippisch Centrum Perier (RV)
Botterweg 2 -4
1309 BB ALMERE

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail