Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

KNHS College Tour ‘Jonge Paarden Rijden’ (Opleiding)

woensdag 22 maart 2023 19:00 - 22:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 24-2-2023
Inschrijven voor 22-3-2023
Organisatie
E-mail academy@knhs.nl
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Aanvullende informatie
Op woensdagavond 22 maart a.s. komen Joop & Renate van Uytert naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo om een kijkje in hun keuken te geven over het succesvol opleiden van jonge paarden.

Een praktische avond voor ruiters en instructeurs, waarbij de opleiding van het jonge paard uitvoerig besproken wordt. Joop en Renate zullen uitleggen hoe ze de opleiding beginnen en de sterke punten van de paarden verder ontwikkelen. Ook het herkennen van een talentvol paard is aan Joop toevertrouwd. Hoe herken je een goed paard, welke exterieurkenmerken zijn belangrijk en hoe belangrijk is het karakter. De unieke kennis van Joop over paarden, zal breed besproken worden.

Talenten in de baan
De KWPN goedgekeurde dekhengsten O’Toto van de Wimphof (Toto jr. x Riccione), One Million (Vivaldi x Apache) en Extreme U.S. (Escamillo x Vivaldi) maken in ieder geval hun opwachting onder Renate van Uytert, Robin Heiden en John Tijssen. De invulling van het programma wordt binnenkort bekend gemaakt

Joop & Renate van Uytert
Hengstenhouder Joop van Uytert heeft een belangrijk aandeel in de Nederlandse dressuurpaardenfokkerij. Talloze successen boekte hij met zijn hengsten op keuringen, in het verrichtingsonderzoek, de hengstencompetitie en de Pavo Cup maar ook in de topsport is het genieten van ‘zijn’ talentvolle paarden.

Renate schittert als amazone met grote regelmaat in de baan. Samen met haar man Joop runnen ze het bedrijf in Heerewaarden. Renate rijdt dagelijks met veel plezier diverse hengsten en boekt mooie successen in de ring. Renate heeft veel ervaring met jonge paarden en kan ons op 22 maart veel vertellen over haar aanpak.

Informatie
Datum: Woensdagavond 22 maart 2023
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo.
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Entree: € 22,50 voor KNHS-leden en € 30,- voor niet leden
Licentiepunten voor instructeurs: 50 licentiepunten bij het volgen van deze avond (deze punten worden automatisch bijgeschreven wanneer je je KNHS relatienummer en geboortedatum invult bij het bestellen van de tickets)
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs KNHS College Tour
Stuur e-mail