Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Online Instructeurstraining ‘Lesgeven met Stijl’ (Opleiding)

donderdag 21 oktober 2021 10:00 - 15:30
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 31-8-2021
Inschrijven voor 20-10-2021
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Zie details voor meer informatie!
Online Instructeurstraining ‘Lesgeven met Stijl’

Investering 139 euro, 109 voor FNRS leden (ex btw).
Inclusief persoonlijk HorseProfile Instructeursprofiel en 1-op-1 coachingssessie
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Herken je dat lesgeven aan sommige lesklanten als vanzelf gaat, terwijl het je bij anderen veel meer moeite kost? Dat de ene klant behoefte heeft aan uitleg en achtergrondinformatie, en andere klanten snel afgeleid of ongeduldig zijn als je iets aan het uitleggen bent?
Dit heeft meestal niets te maken met het niveau of talent van de lesklant, maar met de voorkeuren in gedrag. We hebben allemaal een voorkeursstijl, en deze heeft invloed op de manier waarop we communiceren en leren. Het heeft invloed op bijvoorbeeld onze aandachtspanne, focus en tempo.
Door je eigen stijl en die van je klanten te herkennen en te weten hoe je optimaal afstemt ben je effectiever in het overbrengen van je aanwijzingen. Jouw klanten lessen met meer plezier en rendement. Gevolg is dat je succesvoller bent in je lesgeven en dat jouw klantenbestand groeit.

In deze training “Lesgeven met Stijl” leer ik je:
• Wat jouw natuurlijke stijl is in je lesgeven
• Hoe je de voorkeursstijl van je lesklanten kunt herkennen
• Hoe je jouw aanwijzingen kunt afstemmen op je lesklant, zodat je boodschap optimaal over komt. En jij met minder moeite en meer energie les geeft.

Na de training “Lesgeven met Stijl”:
• Heb je inzicht in je persoonlijke voorkeuren en begrijp je jouw sterkten en valkuilen tijdens je instructie en in contact met je klanten.
• Krijg je meer energie in het lesgeven, óók bij klanten die nu veel van je vragen.
• Ben je in staat om jouw communicatie af te stemmen op de behoefte van je lesklant. Waardoor je lessen effectiever worden en je klanten met meer plezier en resultaat bij jou lessen.
• Weet je wat de sterkten en valkuilen zijn van de verschillende typen lesklanten en -combinaties. Deze inzichten geven een wezenlijke toegevoegde waarde aan je instructie.
Hoe ziet de training er uit?
De online training begint om 10 uur en duurt tot ongeveer 15.30. We beginnen met de theoretische achtergronden van onze voorkeursstijlen, onze temperamenten.
Daarna gaan we dieper in op jouw persoonlijke voorkeursstijl. Wat is jouw natuurlijke manier van doen, waar krijg je energie van? Wat zijn je valkuilen? En wanneer kom je die tegen?
Daarna leer ik je hoe je de stijl van je lesklanten kunt herkennen. En hoe jij, met jouw persoonlijke voorkeursstijl, optimaal op hen kunt afstemmen. Je zult zien dat een kleine aanpassing in hoe je jouw aanwijzing communiceert, al een groot positief effect kan hebben op je lesklant. En op jezelf!
De training is interactief en laagdrempelig: de materie is best pittig, maar ik verzeker je dat je wijzer en met een goed gevoel de training afsluit.
Investering:
Voor deze training vragen we een investering van 139 excl. btw. Hiervoor ontvang je ook jouw persoonlijke HorseProfile en de trainingsmaterialen. Werk je bij of ben je eigenaar van een bedrijf dat aangesloten is bij de FNRS, dan betaal je slechts 109 euro.
Daarnaast krijg je een individuele online coaching-/sparringsessie waarbij we dieper ingaan op jouw praktijkvoorbeelden en zaken waar je vragen over hebt. Deze sessie kun je tot 3 maanden na de training verzilveren.

Aanmelden:
Om je aan te melden mail naar info@horseprofile.nl of bel: 06-106 33 105. Na opgave ontvang je een code voor het invullen van de vragenlijsten voor je persoonlijke HorseProfile. Aanmelden kan tot 3 dagen voorafgaand aan de training.
Voor meer informatie kun je me natuurlijk ook bellen of mailen; ik help je graag! Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn virtuele trainingsruimte.

Data:
Vrijdag 12 maart 2021 (exclusief voor FNRS-leden) 10.00 – 15.30 uur
Woensdag 24 maart 2021 10.00 – 15.30 uur
Donderdag 15 april 2021 10.00 – 15.30 uur
Woensdag 19 mei 2021 10.00 – 15.30 uur
Vrijdag 18 juni 2021 10.00 – 15.30 uur

Licentiepunten
De KNHS geeft 35 licentiepunten voor het bijwonen van deze training.

Esther Huisman (1973) studeerde A&O psychologie. Ze is eigenaar van Echooo arbeids- en organisatieadvies (www.echooo.nl). Ze heeft 2 paarden en is ontwikkelaar van HorseProfile (www.horseprofile.nl). Met HorseProfile combineert ze haar kennis van menselijk gedrag met haar passie voor paarden.
Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail