Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

VIP College Tour met Willem Greve (Evenement)

dinsdag 13 juli 2021 19:00 - 21:00
  • Vanaf €24,79 
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 24-6-2021
Inschrijven voor 12-7-2021
Organisatie
E-mail academy@knhs.nl
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
  • Kosten
Deskundig opleiden van springpaarden.
Zie details voor meer informatie!
VIP gasten bij Willem Greve

Op dinsdagavond 13 juli komt Willem Greve naar het Nationaal Hippisch Centrum om een online College Tour te verzorgen met als thema ‘Deskundig opleiden van springpaarden’. Vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen is het mogelijk om 50 VIP gasten de avond live mee te laten beleven. Jij kunt live zien hoe Willem met diverse combinaties aan het werk gaat. Centraal staat de goede africhting waarbij het paard fijn aan de hulpen is, makkelijk kan schakelen en de ruiter controle heeft.

Wil jij er live bij zijn op 13 juli a.s. Meld je dan snel aan en koop je ticket! Wij hebben een beperkt aantal VIP tickets en OP = OP.

Informatie
Datum: Dinsdagavond 13 juli 2021
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo. Let op! De avond volgen doe je thuis via livestream en een beperkt aantal gasten mogen live aanwezig zijn.
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Online ticket: € 20,- voor leden en voor niet-leden: € 30,- VIP gast ticket: € 30,- incl. koffie/thee
VIP gast niet lid: € 40,- incl. koffie/thee
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie (deze punten worden automatisch bijgeschreven).

Goede basis centraal
Greve, bekend om zijn grote vakmanschap, heeft al veel jonge talenten opgeleid, fantastische prestaties behaald op elk niveau en is opgenomen in het A-kader springen.
Bij de opleiding van paarden staat een goede basis centraal. Greve zegt: “Ons doel is een goede africhting van het paard voor de sport of de handel. Of het nu gaat om een jong talentvol paard of een paard getraind tot op het allerhoogste niveau. Een ruiter moet erop stappen en er mee weg kunnen rijden. Belangrijk is dus een goede basis leggen en daarna finetunen. Dat is waar ik met mijn team voor sta en iedere dag aan werk”.

Willem gaat op 13 juli met diverse combinaties aan het werk. Centraal staat de goede africhting waarbij het paard fijn aan de hulpen is, makkelijk kan schakelen en de ruiter controle heeft. Uiteraard zijn er tijdens de livestream voldoende mogelijkheden om via WhatsApp vragen aan Willem te stellen.

Willem Greve
Al vanaf zijn jeugd is Willem Greve bezeten van paarden. Hij reed bij de Pony's, Junioren en Young Riders maar liefst 10 Europese Kampioenschappen met zeven verschillende pony's en paarden. In 1993 won hij de Twente Cup bij de pony's en in 1994 werd hij Nederlands rijstijlkampioen. In zijn Junioren- en Young Riderstijd won hij met het team twee zilveren en één bronzen medaille, individueel werd hij vijfde en zevende op Europese Kampioenschappen. Op Nederlandse Kampioenschappen werd 3 maal zilver en 1 maal goud (2001) behaald bij de jeugd. In 2003 werd Willem Rabo Talent van het jaar. Met het paard Zypria S N.O.P. is hij opgenomen in het Nederlands Olympisch kader springen.
Willem koos na het afronden van de HAVO voor zijn carrière in de paarden. 2,5 jaar heeft hij bij Henk Nooren gereden waar hij enorm veel leerde, niet alleen paardrijden, maar ook hoe de handel werkt en hoe talenten te herkennen zijn. Ook bij Jeroen Dubbeldam heeft hij veel geleerd. Naast het opleiden van paarden heeft Willem geleerd zichzelf te trainen en zijn concoursen bewust te plannen. Inmiddels heeft hij zijn grote droom kunnen realiseren. Een prachtig hippisch complex in Markelo voor het opleiden van jonge paarden, het bedrijven van topsport en de handel in sportpaarden.

Livestream:
Ben je verhinderd op 13 juli? Geen probleem, de opname van deze College Tour blijft beschikbaar. Kies een moment en tijd welke jou het beste uitkomt en kijk deze interessante College Tour gewoon thuis vanaf je eigen bank en eigen beeldscherm.

Hieronder ziet u de prijzen per lidmaatschap.


PrijscategoriePrijs
Leden€ 24,79
Niet Leden€ 33,06
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

KNHS College Tour
Stuur e-mail