Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

KNHS College Tour ‘Paardrijden met ruitergevoel' L (Evenement)

woensdag 21 oktober 2020 19:00 - 22:00
  • Vanaf €16,53 
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 30-9-2020
Inschrijven voor 20-10-2020
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
  • Kosten
LIVESTREAM

Meer trainingseffect met minder hulpen.

Zie details voor meer informatie.
KNHS College Tour: ‘Paardrijden met ruitergevoel’, meer trainingseffect met minder hulpen.

Let op: je schrijft je hier in voor de livestream.

Meer trainingseffect met minder hulpen, dát is waar het over gaat tijdens de KNHS College Tour ‘Paardrijden met ruitergevoel’ met Hester Bransen op 21 oktober op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Hester Bransen is trainer en eigenaar van Ruitergevoel, ze werd onlangs verkozen tot beste hippisch instructeur en docent van het jaar tijdens het KNHS Instructeurscongres. Hester gaat graag met jou aan de slag zodat je straks met nog meer plezier op je paard stapt.
Ben je wel eens onzeker over de manier waarop je je paard traint? Doe ik het wel goed? Waarom reageert mijn paard op deze manier? Zou hij ergens last van hebben, of is hij gewoon brutaal?
Of:
Je weet dat het niet aan je paard ligt dat het rijden nog niet helemaal gaat zoals in de boekjes, maar hoe kan ik ons (mezelf en mijn paard) helpen om met minder hulpen gewoon fijn en met plezier rond te rijden?
Ben je wel eens bang om iets verkeerd te doen, of heb je het gevoel dat je je paard in de weg zit? Hoe kan ik mijn handen stil houden? En waarom lukt het me niet mijn benen stil te houden?
Heb jij je deze vragen ook wel eens gesteld? Dan is deze avond echt een ‘no brainer’ om je aan te melden!
In deze training gaat het niet om wat ik, Hester Bransen, kan met mijn paard, maar wat jij kan met jouw paard.
Je trainer tijdens deze avond is Hester Bransen, trainer en eigenaar van Ruitergevoel. Zij werd onlangs verkozen tot beste hippisch instructeur en docent van het jaar. Ze is nieuwsgierig, onderzoekend en innovatief. Haar meerdaagse trainingen zitten altijd maanden van tevoren vol geboekt. En over het inplannen van een privéles via haar online agenda zei een ruiter: ‘De les inplannen bij Hester voelt als het reserveren van een chique restaurant, je moet er snel bij zijn anders is het vol. En dat is het dan helemaal waard. De rust en sfeer op het bedrijf samen met het enthousiasme en de professionele houding van Hester maakt dat ik elke les met een glimlach naar huis rij.’
Hester denkt mee met ruiters die misschien niet het ruitergevoel en de ambitie van onze topruiters hebben. Ze kijkt juist naar de mogelijkheden van de ruiters en hun paarden op hun eigen niveau. Honderden ruiters hielp ze om meer trainingseffect te krijgen met minder hulpen. Houding en zit is geen statisch plaatje volgens Hester, maar een gevoel. En elke ruiter kan zijn ruitergevoel leren ontwikkelen.
Met herkenbare verhalen, een vleugje humor en super concrete tips en oefeningen gaan we deze avond aan de slag. Met enthousiaste ruiters en leuke paarden die ook heus wel eens tegen een moeilijkheidje aanlopen, net als jij. Tijdens de College Tour is er veel vragen voor ruimte. Samen onderzoeken we waar de winst te behalen is, en wat jij daar thuis met je eigen paard mee kan.
Alvast een voorproefje? Hester is auteur van het EBook ‘De 4 elementen van een correcte houding en zit’ wat je, net als 18.000 andere ruiters eerder deden, gratis kan downloaden via ruitergevoel.com.

Locatie: ONLINE - LIVESTREAM
Aanmelden kan tot 21-10-2020 13:00 uur

Datum: 21 oktober 2020
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
De prijs voor leden is €20,-
De prijs voor niet-leden is €30,- (Voor €25,75 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel)
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie.

Hieronder ziet u de prijzen per lidmaatschap.


PrijscategoriePrijs
Leden€ 16,53
Niet Leden€ 24,79
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs KNHS College Tour KNHS College Tour
Stuur e-mail