Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Online Masterclass met Eric Smiley (Opleiding)

donderdag 1 oktober 2020 19:30 - 21:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 3-9-2020
Inschrijven voor 28-9-2020
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Inschrijven kan alleen via de organisator :info@eventinghq.nl
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Eventinghq. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator info@eventinghq.nl
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:
Wil jij meer te weten komen over de partnerschap tussen jou en je paard? Wil jij leren hoe je met die partnerschap vaardigheden kan leren? Loop jij tegen problemen aan in je crosstraining en wil je die graag oplossen? Dan is deze online masterclass helemaal voor jou! 🇳🇱 Als gepassioneerd coach heeft Eric wereldwijd vele clinics en seminars verzorgt. Hij brengt een unieke mix aan wedstrijdervaring en educatie onder de aandacht bij ruiters van alle niveaus.

Deze Online Masterclass staat in het teken van 'Understanding Partnership'. Eric zal dieper ingaan op de relatie tussen paard en ruiter, het ontwikkelen van vaardigheden en het oplossen van cross country problemen. Hoe het werkt?Je kan je aanmelden via www.eventinghq.nl/events; door een mail te sturen naar info@eventinghq.nl of door een pb te sturen naar EventingHQ via social media.
Op 28 september kijken we of er voldoende deelname is.
Bij voldoende deelname sturen we je na 28 september een betaalverzoek.Je krijgt na betaling aan EventingHQ een mail met daarin de Zoom uitnodiging en verdere uitleg over deze app.
ijdsduurDe online masterclass (inclusief live Q&A) start om 19.30 uur en zal ongeveer 1,5 uur duren.
Kosten
Kosten voor het live volgen van deze avond is €20,- p.pAlgemene VoorwaardenDeelnemers kunnen zich voor de sluitingsdatum van 28 september kosteloos afmelden.
Na de sluitingsdatum is het voldoen van de aanmeldkosten verplicht.
De online masterclass gaat alleen door bij voldoende deelname. EventingHQ behoudt het recht om de online masterclass bij onvoldoende interesse te annuleren.
Bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden
.Bekijk alle algemene voorwaarden hier.
Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail