Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Online Masterclass met Mike Etherington Smith (Opleiding)

donderdag 21 januari 2021 19:30 - 21:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 10-11-2020
Inschrijven voor 18-1-2021
Organisatie
E-mail info@eventinghq.nl
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Met gast Merel Blom. Zie details voor meer informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door EventingHQ Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator. info@eventinghq.nl
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:
Wil jij meer inzicht in cross-country parcoursen en dan ook nog eens vanuit het oogpunt van een 5* ruiter en Course Designer?
Dan is deze online avond helemaal voor jou! 🇳🇱5* Course Designer Mike Eterhington-Smith en special guest 5* eventingamazone Merel Blom zullen het gaan hebben over hun kijk op verschillende cross country's op allerlei niveau's.
Als deelnemer mag je zelf zo veel vragen stellen als je wilt! De avond is speciaal opgezet voor crossbouwers en ruiters van alle niveau. Ook als je simpelweg meer wilt weten over course design dan is deze avond iets voor jou! 🇳🇱Over Mike Mike heeft een indrukwekkend resume opgebouwd over een span van meer dan 30 jaar. Als FEI Course Designer, Technical Delegate, 5* ruiter en wedstrijdleider heeft hij een schat aan ervaring. Als TD is hij wereldwijd betrokken geweest bij evenementen van allerlei niveaus zoals o.a. de 5* in Badminton en de Olympische Spelen in Athene in 2004. Zijn passie ligt in het cross country parcours. Als ontwerper is hij betrokken geweest bij evenementen zoals de Olympische Spelen in Sydney en Beijing, de Wereldruiterspelen in 2010, het Europees Kampioenschap in 2005, de 5* in Kentucky en Adelaide. Recent heeft hij de cross in Luhmühlen ontworpen.Hoe het werkt?Je kan je aanmelden via www.eventinghq.nl/events; door een mail te sturen naar info@eventinghq.nl of door een pb te sturen naar EventingHQ via social media.Op 21 september kijken we of er voldoende deelname is.

Bij voldoende deelname sturen we je na 21 september een betaalverzoek.
Je krijgt na betaling aan EventingHQ een mail met daarin de Zoom uitnodiging en verdere uitleg over deze app.

Tijdsduur
De online masterclass (inclusief live Q&A) start om 19.30 uur en zal ongeveer 1,5 uur duren.

Kosten
Kosten voor het live volgen van deze avond is €25,- p.p.
Algemene VoorwaardenDeelnemers kunnen zich voor de sluitingsdatum van 21 september kosteloos afmelden. Na de sluitingsdatum is het voldoen van de aanmeldkosten verplicht.
De online masterclass gaat alleen door bij voldoende deelname. EventingHQ behoudt het recht om de online masterclass bij onvoldoende interesse te annuleren.Bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden.Bekijk alle algemene voorwaarden hier
Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail