Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Effectieve Sport Coaching door HumanHabits (Opleiding)

dinsdag 30 juni 2020 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 29-5-2020
Inschrijven voor 15-6-2020
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Zie details voor meer informatie
Deze bijscholing wordt georganiseerd door HumanHabits.Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders HI 4 of hoger op de overige kwalificatie.

Programma:

Effectieve Sport Coaching
Het snel en effectief inzichtelijk krijgen van het gedrag en communicatiestijl van de trainer-coach, zo ook van de trainees, om vervolgens de beste communicatieve afstemming te krijgen binnen een veilig en vertrouwde relatie tussen beide individuen.
Wil je alle gedetailleerde informatie van deze workshop, zoals leerdoelen, dagindeling, op locatie of online, inhoud Trainer-Coach Profiel, Observatie Profiel en praktisch toepasbare oplossingen, blader dan door deze Prezi en schrijf je in via de agenda.

Voordelen in communicatie
Het voordeel voor de trainer-coach, is een duidelijk overzicht te krijgen van gedragsvoorkeursstijlen van alle stafleden en trainees, waar hun kwaliteiten het beste aangesproken kunnen worden, en hoe de aandachtspunten het beste tot verbetering gebracht kunnen worden. Hiermee ontstaan er betere relaties tussen trainer-coach en stafleden, trainer-coach en trainees en trainer-coach met de relaties die zich voegen rondom de trainees, zoals ouders. Tevens komen de relaties onderling tussen alle betrokkenen op een hoger niveau, door veel meer begrip voor elkaar te hebben, in een veilig en vertrouwde omgeving.

Licentiepunten vanuit sportbonden
Bij het volgen van de opleiding Effectieve Sport Coaching krijgt men de bijbehorende certificaat en bijvoorbeeld 4 licentiepunten vanuit de KNVB. Coaches BV beveelt deze opleiding aan voor de brede ontwikkeling van trainer-coaches. Vraag naar de mogelijkheden voor licentiepunten van andere bonden.Voordelen van Effectieve Sport Coaching
Wij hoeven je vast niets meer te vertellen over technische, tactische en fysieke trainingen, maar de combinatie met de juiste communicatie zal een hoger rendement opleveren in ontwikkeling van het individu en het teamproces.

Je eigen en unieke trainer-coach profiel, zodat jouw zelfkennis en zelfwaardering je het juiste zelfvertrouwen brengt in het mogen ontwikkelen van trainees.
Observatie profielen om jouw trainees te activeren, door te weten wat hun gedragsvoorkeursstijl is.
Een teamgrid met duidelijk overzicht, zodat je in één oogopslag weet wat je kunt doen met verschillende gedragsvoorkeursstijlen.
Persoonlijke handvatten voor coaching, zodat je iedereen een persoonlijke benadering kunt geven, door jezelf te kunnen blijven.
Praktisch toepasbare oplossingen voor de trainer-coach, zodat het vak trainer-coach leuk blijft voor jou, de trainees en de betrokkenen binnen de sport.
Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail