Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

E- learing Teambuilding (Opleiding)

donderdag 30 juli 2020 00:00 - donderdag 31 december 2020 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 7-4-2020
Inschrijven voor 31-12-2020
Locatie
Adres Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO
E-mail info@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Zie details voor meer informatie!
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Coachesbv. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders met HI 4 of hoger op de overige kwalificatie.

Programma:

Bijscholing: ‘Teambuilding’

Inhoud en programma
Een E-learning voor trainer/coaches met als onderwerp ‘Teambuilding’. In 20 lessen verdeeld over 6 modules wordt ingegaan op de theorie en vanuit de praktijk. Door het doorlopen van deze E-learning krijg je meer inzichten op alles wat er zich rondom een (en dus ook jouw) team afspeelt. Teksten, filmpjes en vragen wisselen elkaar af. Tevens is er de mogelijkheid vragen te stellen in een forum en kunnen ook tips, suggesties en aanvullingen worden gedeeld.
Middels de filmpjes wordt de theorie uitgelegd maar zullen ook experts ingaan op praktijksituaties. Elke les dient afgesloten te worden met een aantal testvragen. Deze vragen dienen minimaal een positieve score te hebben van 75% alvorens de volgende les gestart kan worden. Deze E-learning is volgens 6 modules opgebouwd:
1. Inleiding
2. Theoretisch kader
3. Hoe ontwikkel je een sterk team?
4. Kenmerken van sterke teams
5. Periodiseren van de teamontwikkeling
6. Eindtest met praktijvragen

Leerdoel 1 Vergroten van kennis en inzicht over sterke teams
Leerdoel 2 De kracht van een team leren ontdekken en uitbouwen
Leerdoel 3 Meer inzicht in teamprocessen
Leerdoel 4 Kennis over teamontwikkelingsplan
Leerdoel 5 Vaardigheden om een sterk team te ontwikkelen

Docenten
Docent 1 Paul van Zwam: sinds 1998 werkzaam in het topvoetbal als sportpsycholoog en heeft werkzaamheden verricht voor o.a. PSV, Chelsea FC, Feyenoord en de KNVB. Paul geeft tijdens de cursus o.a. zijn visie op teamontwikkeling binnen de sport en reikt handvatten aan om een sterk team te ontwikkelen in een korte tijd.

Docent 2 Merijn Zeeman: Nederlands ploegleider bij Team Jumbo-Visma. Na een succesvolle loopbaan als amateurrenner werd hij op zijn 23e de jongste ploegleider van Nederland. Voor hij in 2013 overstapte naar Team LottoNL-Jumbo werkte hij vanaf 2008 bij Skil-Shimano. Zijn ploeg heeft zich in 3 jaar indrukwekkend ontwikkeld tot een winnende wielerformatie (52 overwinningen in 2019 met o.a. 1e plaats van Roglic in de Ronde van Spanje en 3e plaats van Kruijswijk in de Tour de France).

Docent 3 Guus Hiddink: maakte internationaal furore als topcoach. Clubs als Chelsea, Real Madrid, Fenerbahce en PSV stonden onder zijn leiding. Bij PSV was Hiddink met meerdere landskampioenschappen en winst van de Europacup 1 het meest succesvol op clubniveau. Daarnaast plaatste de coach zich met een indrukwekkende rij nationale elftallen (Nederland, Zuid-Korea, Australië en Rusland) voor het WK voetbal. Guus zal zijn visie delen op onderwerpen als teambuilding, samenwerking, leiderschap en coaching.

Docent 4 Erkende trainer/coaches (o.a. Sarina Wiegman en Sef Vergoossen) met goede opleidingen en riante carrières delen ervaringen uit de (eigen) praktijk.

Alle deelnemers ontvangen na het beëindigen van de bijscholing een certificaat / bewijs van deelname. Deze stuur je naar academy@knhs.nl en dan kennen we je de punten toe.

Kosten
• €95,- voor leden van NL Coach
• €195,- voor niet-leden

Deelnemen
Ga naar: https://academie.voetbaltrainer.nl en meld je aan. NL Coach-leden kunnen de kortingscode, die je daar krijgt, gebruiken.

Contact
E-learning Teambuilding
CBV
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Nederland
088 8508610 / 06-54300715
info@coachesbv.nl
http://www.coachesbv.nl/

Terug

Locatie

Online
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail