Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

KNHS College Tour met Johan Hamminga (Evenement)

vrijdag 17 april 2020 19:30 - 22:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Inschrijving mogelijk vanaf 2-3-2020
Inschrijven voor 17-4-2020
Organisatie
Website www.knhs.nl
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
  • Kosten
Clinic ‘Ik heb een probleem, hoe nu verder’
KNHS College Tour:
Clinic ‘Ik heb een probleem, hoe nu verder’ met Johan Hamminga

Vrijdagavond 17 april gaat Johan aan de slag met combinaties én hun trainers die ergens op vastlopen en daar even niet uitkomen. Johan kent de paarden niet, maar probeert te ontdekken waar het probleem zit en gaat daar aan werken. Het wordt een heel praktische avond waarbij zowel de ruiter als de eigen trainer nauw worden betrokken.

Johan Hamminga: “Wees niet bang voor momenten of periodes waarin het even minder gaat. Die horen er gewoon bij. Werk daar doorheen en heb geduld. Soms heel lang geduld”.
Op deze avond gaat Johan aan het werk met combinaties die ergens op vastlopen en daar even niet uitkomen. De expertise van Johan in de paardensport zal deze avond goed van pas komen bij de problemen die hij tegenkomt.

Oproep
Lijkt het je leuk om mee te rijden? Stuur dan voor 17 maart a.s. een e-mail naar accommodaties@knhs.nl met daarin je naam en adres, afstamming en leeftijd van je paard/pony, het niveau waarop jullie rijden en een toelichting op het probleem. Ook ontvangen wij graag een filmpje van jullie als combinatie (in alle gangen en op beide handen).

Johan Hamminga
Johan Hamminga heeft zijn sporen verdiend binnen de hippische wereld. Naast een succesvolle trainings- en africhtingsstal is hij veelgevraagd instructeur. Johan heeft 30 jaar bij de KNHS gewerkt en in deze periode veel instructeurs succesvol opgeleid. Regelmatig zit hij in het juryhokje om combinaties te beoordelen tot en met Grand Prix niveau. Voor het KWPN is hij diverse jaren voorzitter van de hengstenkeuringscommissie Tuigpaarden geweest en beoordeelt sinds deze winter de rijpaardhengsten in de dressuur richting.

17 april
Ben je benieuwd hoe Johan met de problemen aan de slag gaat. Kom dan op 17 april naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Johan deelt zijn tips en kennis graag met jou.

Informatie
Datum: Vrijdagavond 17 april 2020
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Foyer)
Tijd: 19:30 – 22:30 uur
Entree: voor leden: € 25,- en voor niet leden € 30,- (Voor €25,75 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel)
Er worden 50 theoriepunten toegekend op de basiskwalificatie voor KNHS instructeurlicentiehouders.

Hieronder ziet u de prijzen per lidmaatschap.


PrijscategoriePrijs
Leden€ 20,66
Niet Leden€ 24,79
Inschrijven Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs KNHS College Tour
Stuur e-mail