Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Paarden begrijpen kun je leren (Opleiding)

donderdag 26 maart 2020 19:30 - 22:30
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 24-2-2020
Inschrijven voor 20-3-2020
Locatie
Adres PSV. Bemmel e.o.
Dijkstraat 4
6681 VX BEMMEL
Telefoon +31613948285
Website www.rvbemmel.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Zie details voor alle informatie!
Programma:

Deze bijscholing wordt georganiseerd door Rijvereniging Bemmel e.o. wordt gegeven door Doreen Proos Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders op de overige kwalificatie.

Programma:

Verbinding met jouw paard verzorgd door Doreen Proos.
Bijscholing over grondwerk en paardentaal gebaseerd op de inzichten van de Canadese paardentrainer Chris Irwin.
Vertrouwen tussen paard en mens is het resultaat van een wederzijds respect. In deze bijscholing leer je te kijken door de ogen van een paard naar wat er in het paard omgaat. Door het paard beter te begrijpen kan je dus een partnerschap tussen mens en paard aangaan.
Wij willen een balans vinden tussen de natuur van het paard en wat wij willen bereiken met een paard. Het dichter bij elkaar brengen van mens en paard door gebruik te maken van paardentaal zal zelfs topsporters nieuwe inzichten verschaffen om een hoger niveau te bereiken.
Met onze lichaamstaal geven we onbewust signalen af naar ons paard. Deze signalen kunnen voor het paard tegenstrijdig zijn met wat wij werkelijk bedoelen. Maar wij willen dat het paard het fijn vindt als wij bij hem zijn. Dat kan door te leren hoe je lichaamstaal kunt gebruiken en er zo voor kunt zorgen dat je paard het plezierig vindt om bij jou te zijn en met de mens te werken.
Enkele punten waar aandacht besteed zal worden in de bijscholing: het paard leren zijn focus bij jou te houden wanneer de omgeving hem afleidt; wij zullen leren hoe wij niet het paard controleren maar onze reacties daarop; het leren denken als een paard; zien wat je paard gaat doen en hoe je daarop kunt anticiperen.


Prijs € 22,50 per persoon
Terug

Locatie

PSV. Bemmel e.o.
Dijkstraat 4
6681 VX BEMMEL

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail