Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Herkennen en coachen op gedragsproblemen (Opleiding)

maandag 12 oktober 2020 18:30 - 21:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 21-2-2020
Inschrijven voor 2-10-2020
Locatie
Adres Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon 0577408300
E-mail servicedesk@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Deze bijscholing vindt plaats in Amsterdam
Nieuwe datum: 12-10-2020! ( was 23-3-2020)
Deze bijscholing wordt georganiseerd door NL Coach Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.
Voor deze bijscholing worden 35 theoriepunten toegekend aan KNHS instructeur licentiehouders vanaf HI 4 op de overige kwalificatie.

Programma:

Topsporters hebben een droom en hebben er alles voor over om die te halen. Daarvoor moet je hard trainen, dat is logisch. Maar er is meer nodig. De wetten van de topsport zijn keihard, dus alles moet kloppen: fysiek, mentaal, sociaal. Dat noemen we prestatiegedrag. Ook dat kun je trainen.

Hoe moet ik omgaan met mijn trainer? Wat doe ik met mijn veranderende status in mijn sociale omgeving? Waarom komt momenteel niet alles eruit? Wat moet ik aanpassen in mijn gedrag om mijn ambitie waar te kunnen maken? Allemaal vraagstukken waar sporters mee te maken kunnen krijgen.

Gedragsverandering begint bij het herkennen van gedragspatronen. Gedrag komt namelijk altijd ergens vandaan. Je hebt in de basis een karakter en een persoonlijkheid: zaken die zijn aangeboren. Maar er is ook een groot stuk gedrag aangeleerd. Een jongen van de straat uit Amsterdam-West, die geleerd heeft om van zich af te bijten om te overleven, laat bijvoorbeeld ander gedrag zien dan een jongen die is opgegroeid in een beschermd milieu op het platteland. Wat doe jij als coach met beide personen?

In deze workshop leer je kijken naar de Wie in plaats van de Wat. Met praktische voorbeelden uit de topsport leer je om gedragspatronen te herkennen en daadwerkelijke gedragsverandering te coachen. Maak je sporters bewust van henzelf en geef ze de rust om hun droom na te jagen, om iets unieks te presteren!
Terug

Locatie

Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail