Tips voor online inschrijven

Een rubriek waarvoor je online kunt inschrijven, is te herkennen aan de gekleurde cirkel voor de rubriek. Blauw wijst voor zich zodra je de cirkel aanklikt. Bij groen is het heel belangrijk dat je stap 1 t/m 5 in de goede volgorde invult. Stap 5 is het aanvinken / aanklikken van de rubriek en dit doe je dus nadat je stap 1 t/m 4 hebt ingevuld. Schrijf je in voor een selectiewedstrijd? Vink het vakje 'deelname selectie' aan voorafgaand aan het aanvinken van de rubriek. Het vakje 'deelname selectie' is alleen zichtbaar bij wedstrijden die zijn aangemerkt als selectiewedstrijd. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een opmerking aan je inschrijving: vul je opmerking in voordat je de rubrieken aanvinkt. Menners: vermeld in het opmerkingenveld de spoorbreedte. Een oranje cirkel geeft aan dat je al hebt ingeschreven voor deze rubriek.

Voorkom teleurstelling!

Voor selectiewedstrijden, competities en kampioenschappen zijn vaak aanvullende bepalingen van toepassing waardoor je beperkt of alleen onder voorwaarden mag deelnemen aan een rubriek of wedstrijd. Als de bepalingen niet in de wedstrijd vermeld staan, vraag er dan naar bij de organisatie. Controleer ook of je wedstrijddocumenten in orde zijn voordat je wedstrijden gaat rijden. Lees hier waar je op moet letten als het gaat om het paardenpaspoort.

DK minimarathon Kootwijkerbroek op zaterdag 09-02-2019

selecteer ruiter
Account koppelen
selecteer ruiter
U kunt zichzelf inschrijven of namens ruiters welke u hiervoor hebben geautoriseerd. U kunt toegang krijgen door op de link "toegangs verzoek" te klikken.
selecteer paard
Aanvraag startpas
selecteer paard
Alle paarden waarmee u een actieve startpas heeft worden getoond. Staat uw paard er niet bij klik dan op "aanvragen startpas".
details
details
“Hors Concours” ofwel “buiten mededinging” (niet voor prijzen en plaatsing)
Door ‘deelname selectie’ aan te vinken, geef je aan dat je wilt deelnemen aan de selecties voor kampioenschappen. Zorg dat je dit vinkje AAN zet, voordat je de in te schrijven rubriek selecteert.
opmerkingen
Aantal karakters 255
Deelnemerslijst Terug

Voorwaarts, PSV., KOOTWIJKERBROEK, Categorie 3, Indoor meer wedstrijd informatie minder wedstrijd informatie

Details
Vraagprogramma: W033833
Regio: Mendistrict Oost, KNHS
Aanvulling federatie:
Paard/Pony: Pony en Paard
Wedstrijd niveau: Categorie 3
Open voor: Onbeperkt
Selectiewedstrijd: Nee
Status: Gesloten
Inschrijven vanaf: 11-9-2018
Inschrijven tot: 1-2-2019
Bijschrijvingen t/m: 1-2-2019 23:59
Wedstrijd locatie: Voorwaarts, PSV.
Essenerweg 88
3774 CD KOOTWIJKERBROEK
Contact informatie:
Organisatie:
V51570
Contactpersoon: Anjelies Van Vliet - Venema
Mobiel: 0618 307276
E-mail: rozedolfijn@outlook.com
Website: www.manegevoorwaarts.nl
Betaal informatie
Betalen: Contant op wedstrijd
Opmerkingen door organisatie

Het thema van de minimarathon in Kootwijkerbroek is als altijd DE BOERENMINIMARATHON


Startpashouders inschrijven via MIJN KNHS, Jeugd- en hobbyrijders kunnen inschrijven via de mail op roze dolfijn@outlook.com o.v.v. rubriek, naam, groom, leeftijd (jeugd), naam pony/paard, evt. naam vereniging, telefoonnummer.


Eén op vier gaat door naar de finale


Inschrijfgeld € 25;... lees meer

Sluit
Deel
  • Mennen samengesteld
Deelnemerslijst Terug
Stuur e-mail Helper
Inschrijven voor selectie

Vink het vakje 'deelname selectie' aan voorafgaand aan het aanvinken van de in te schrijven rubrieken. Het vakje 'deelname selectie' is alleen zichtbaar bij wedstrijden die zijn aangemerkt als selectiewedstrijd.

Opmerkingen invullen

Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een opmerking aan je inschrijving: vul je opmerking in voordat je de rubrieken aanvinkt.

Menners: vermeld hier de spoorbreedte.