Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Bijscholing Jury Dressuur Praktijksituaties (Opleiding)

zaterdag 20 juli 2019 16:00 - 23:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 26-4-2019 16:23
Inschrijven voor 5-7-2019
Organisatie
E-mail cristabruinedebruin@gmail.com
Locatie
Adres Stal 't Kabel
't Kabel 109
2153 MD NIEUW-VENNEP
Telefoon +31252620447
Mobiel +31652045194
E-mail info@stalhetkabel.nl
Website www.stalhetkabel.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Inschrijven via cristabruinedebruin@gmail.com
Voor meer info klik op details
Deze bijscholing wordt georganiseerd door Crista Bruine de Bruin. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator: cristabruinedebruin@gmail.com
Voor het bijwonen van deze bijscholing ontvangen juryleden dressuur 45 theoriepunten op de overige kwalificatie.

Programma:

Beste KNHS-jurylid,
Het is alweer drie jaar geleden dat wij onze jurybijeenkomst hebben georganiseerd. Dit was een leerzame en gezellige avond waarbij juryleden, die de passie en interesse voor de paardensport delen, samenkwamen. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Deze volgende editie zal plaatsvinden op zaterdagavond 20 juli 2019 (aanvang 16:00 uur) op Stal 't Kabel te Nieuw Vennep. Er zullen op deze avond vijf combinaties - van verschillende niveaus en passend bij het thema – meerijden waarbij Janine van Twist het thema “ Hoe los ik niet alledaagse situaties op in de ring” aan bod laat komen. Een actueel onderwerp dat je kan delen aan de hand van de situatie die je hebt meegemaakt in de ring. In de pauze zal er weer een maaltijd staan te wachten. Na afloop is er een gezellige en informele borrel waarbij iedereen nog even kan napraten.

Wij hebben de KNHS weer gevraagd om deze avond als bijscholing aan te wijzen en de bijbehorende licentiepunten toe te kennen. Het aantal plaatsen is beperkt omdat we het graag intiem en overzichtelijk willen houden zodat iedereen voldoende ruimte krijgt om aan de discussie deel te nemen. Een avond om niet te missen dus!

Voor deelname vragen wij een bijdrage in de kosten van 32.50 euro. Dit is inclusief een maaltijd en twee consumpties. U kunt zich opgeven door vóór 1 juli a.s. te mailen naar cristabruinedebruin@gmail.com. Of via telefoon: 0628436484
Gelieve het bedrag vóór 5 juli 2019 over te maken naar rekeningnummer NL33 INGB 000497.46.53 t.n.v. C.M. Bruine de Bruin (o.v.v. jurybijeenkomst 20 juli en uw naam). Wij vragen u nadrukkelijk om niet op eigen initiatief andere juryleden of introducés uit te nodigen/mee te nemen. Nadat de betaling op het vermelde rekeningnummer is bijgeschreven ontvangt u een deelnamebevestiging en eventuele overige informatie.

Als u deelneemt, willen we u vragen na te denken over een situatie uit de praktijk met betrekking tot het thema “Hoe los ik niet alledaagse situaties op in de ring” (waar loopt u tegen aan?). Probeer hieruit een of meerdere vragen te formuleren die u vervolgens aan het bovengenoemde e-mailadres stuurt.

Wij hopen u hiermee een duidelijk beeld te geven van deze bijeenkomst. Denk eraan, om bij interesse, op tijd in te schrijven om zo verzekerd te zijn van deelname.


Met vriendelijke groet,

Reinier van Egmond, Polonia Klarenbeek, Mick van Grinsven en Crista Bruine de Bruin


p.s. Als u nog (verdere) vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met een van de organisatoren.
Terug

Locatie

Stal 't Kabel
't Kabel 109
2153 MD NIEUW-VENNEP

Deel dit evenement

Stuur e-mail