Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Omgaan met negatieve gedachten (Opleiding)

donderdag 18 april 2019 18:30 - 21:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 6-2-2019
Inschrijven voor 11-4-2019
Organisatie
E-mail info@nlcoach.nl
Locatie
Adres Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon 0577408300
E-mail servicedesk@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Inschrijven via info@nlcoach.nl
Deze bijscholing wordt georganiseerd door NLcoach. Deze nascholing vindt plaats in Arnhem. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.

Voor het bijwonen van deze bijscholing ontvangen instructeurs met een KNHS HI3-HI4-HI5 instructeurslicentie 35 theoriepunten op de overige kwalificatie. Deelnemers kunnen het deelname bewijs / certificaat naar ons toesturen voor de verwerking van de punten.

Inhoud:
Sportpsychologisch onderzoek en anekdotes van sporters laten zien dat gedachten een belangrijke rol spelen bij het leveren van prestaties. Gemiddeld hebben mensen zo’n 40.000 tot 60.000 gedachten per dag! 5% hiervan is slechts nuttig. 70% van alle gedachten die we hebben zijn negatief! Negatieve gedachten kunnen behoorlijk veel grip hebben op een sporter. Met name als het gaat om angsten, onzekerheden en verwachtingspatronen. ‘Wat als ik val en een blessure krijg?’. ‘Wat als ik een fout maak en de coach mij wisselt?’. Wat als ik op dit belangrijke moment faal? ‘Als ik de bal uitsla heb ik verloren’. Gedachten zijn echter lastig te sturen en dat is vaak lastig te accepteren.

Deze themabijeenkomst focust op het omgaan met negatieve gedachten. Hoe kun je het beste omgaan met negatieve gedachten? Wat kun je als coach doen wanneer ze met een sporter aan de haal gaan? Vanuit wetenschappelijk onderbouwde modellen maken we een interactieve bijeenkomst waarbij we veel gaan oefenen zodat je vanuit eigen ervaring je sporter verder kan helpen.
Terug

Locatie

Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail