Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Congres Wetenschap en Innovatie voor de sportcoach (Opleiding)

vrijdag 15 maart 2019 16:00 - 20:45
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 11-1-2019
Inschrijven voor 8-3-2019
Organisatie
E-mail info@nlcoach.nl
Locatie
Adres Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon 0577408300
E-mail servicedesk@knhs.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Inschrijven via info@nlcoach.nl
Deze bijscholing wordt georganiseerd door NLcoach, Sport Science Institute Groningen (SSIG) en Amsterdam Institute of Sport Science’ (AISS). Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator. Deze nascholing vindt plaats in Doorn.

Voor het bijwonen van deze bijscholing ontvangen instructeurs met een KNHS HI3-HI4-HI5 instructeurslicentie 70 theoriepunten op de overige kwalificatie. Deelnemers kunnen het deelname bewijs / certificaat naar ons toesturen voor de verwerking van de punten.

Inhoud:
Wetenschap en innovatie
Er wordt ontzettend veel onderzoek gedaan waar trainers en coaches in de sportwereld veel profijt van kunnen hebben. Je hoort veel trainers en coaches echter vaak zeggen; dat is niet voor mij bestemd, ik ben tenslotte niet in de top actief. In dit congres brengen wij wetenschappelijke- en innovatieve thema’s heel dicht naar de dagelijkse praktijk van een trainer-coach (OOK in de breedtesport). SSIG en AISS richten zich vooral op praktijkrelevant onderzoek naar prestatieverbetering, bewegen en gezondheid. In dit congres komen zoals gezegd wetenschappelijke en innovatie thema’s aan bod. Diverse professionals en wetenschappers nemen jou mee in hun wereld en laten jou zien wat je er mee kunt in jouw dagelijkse coachpraktijk. Kortom; Laat je verrassen!

Het programma
In de plenaire onderdelen komen Koen Lemmink (hoogleraar Sport, Prestatie en Innovatie aan de Rijksuniversiteit Groningen) en Prof. dr. Peter Beek (decaan Faculteit Gedrags- en Bewegingswetenschappen (VU) / hoogleraar Coördinatiedynamica) aan het woord. Na het plenaire gedeelte neem je deel aan twee van de in totaal drie workshops. In de workshops staat ‘de vertaling naar de praktijk van de sportcoach’ centraal. Het is onze intentie om veel handvatten te geven waarmee u direct aan de slag kunt.

De onderwerpen die tijdens de workshops uitgebreid aan de orde komen zijn:
•Workshop 1 – Training for Excellence (T4X) door Dr. Raoul Oudejans (Lector Leren en Presteren in Sport (HvA) / Universitair hoofddocent (VU)) en Jolan Kegelaers (Post-doc Training for Excellence (HvA)) Klik HIER voor deze workshopbeschrijving
•Workshop 2 – ‘Beter presteren met behulp van (big) data’ door Floris Goes, Promovendus Football Science (UMCG, RUG), Matthias Kempe, Universitair docent (UMCG, RUG) & Rens Meerhoff, Post-doc Data Science in Sport (LIACS, Leiden) Klik HIER voor deze workshopbeschrijving
•Workshop 3 – ‘Blessurepreventie’ door naam van de workshopleider wordt z.s.m. bekend gemaakt.
Terug

Locatie

Diverse Locaties
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Instructeurs
Stuur e-mail