Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Klantpanel 3 - Niet KNHS leden (Evenement)

maandag 25 juni 2018 19:00 - 22:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 23-5-2018
Inschrijven voor 16-6-2018
Locatie
Adres Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO
Telefoon +31577408300
Website www.knhs.nl
  • Aanvullende informatie
Van hand veranderen
Samen bouwen aan de toekomst van de paardensport

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo, zo ook de wereld van de paardensport. Hoe kunnen we in de toekomst relevant en waardevol blijven voor de paarden(sport)? We willen iedereen die zich betrokken voelt bij de paardensport in Nederland, dus ook jou, de kans geven om op een positieve constructieve wijze mee te denken. Daarbij mag je best kritisch zijn. Dan vragen we je ook hoe het in jouw optiek beter kan. Meedenken is dus niet vrijblijvend. We beloven je dat we aandachtig naar je suggesties zullen luisteren en dat we je laten weten wat we met alle inzichten hebben gedaan en waarom.
Zodra je op ‘inschrijven’ klikt, wordt je gevraagd om in te loggen. Je hebt hiervoor een Mijn KNHS-account nodig. Door aan te melden met je Mijn KNHS-account weten we wie je bent en op welke wijze je betrokken bent bij de KNHS. Je hoeft dus geen lange vragenlijst in te vullen. Het enige wat we nog graag van je horen is waarom we jou in ons klantpanel moeten hebben!

Heb je nog geen Mijn KNHS account? Geen probleem! Ook als je geen lid bent van de KNHS kun je via ‘registreer’ eenvoudig een account aanmaken. Een account is gratis en je gaat hiermee geen enkele verplichting met de KNHS aan.
Deelname aan het klantpanel is uiteraard gratis. Maar het is wel belangrijk dat je na het aanmelden de winkelwagen bevestigd. Alleen dan ontvang je een bevestiging dat we je aanmelding hebben ontvangen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Jouw aanmelding is nog geen garantie voor deelname aan een klantpanel.

In de week na de sluitingsdatum ontvangen de geselecteerde personen een officiële uitnodiging. Deze wordt niet verstuurd vanuit de KNHS, maar door een extern bureau, genaamd Satori. Dit bureau ondersteunt de KNHS in het ontwikkeltraject.
* Door je aan te melden geef je toestemming dat je gegevens worden gedeeld met Satori.
Terug

Locatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL ERMELO

Deel dit evenement

Tags

Klantpanel
Stuur e-mail