Bij vragen, neem contact op via de gegevens genoemd onder Organisatie.

Bijscholing jury dressuur Z KNHS Regio (Opleiding)

zaterdag 24 maart 2018 00:00 - 00:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Inschrijving mogelijk vanaf 5-9-2017
Inschrijven voor 22-3-2018
Organisatie
E-mail WSNoordBrabant@gmail.com
Website www.knhsregiobrabant.nl
Locatie
Adres De Kroo Ruitersport
Boomdijk 1
4339 PN NIEUW- EN SINT JOOSLAND
Mobiel +31651013395
E-mail info@dekroo.nl
Website www.deKroo.nl
  • Korte omschrijving
  • Aanvullende informatie
Inschrijven via WSNoordBrabant@gmail.com
Voor meer info klik op details
Deze bijscholing wordt georganiseerd door KNHS Regionaal opleidingspunt Brabant en Zeeland. Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de organisator.

Programma:
Bijeenkomst georganiseerd tijdens reguliere wedstrijden. U gaat circa 12-16 combinaties beoordelen in uw eigen bevoegdheid, deze proeven worden tevens opgenomen. Onder leiding van een erkende KNHS en NOC/NSF opgeleide docent/coach zullen deze proeven na afloop besproken worden aan de hand van de videobeelden. Om een inhoudelijk goede discussie te krijgen zullen er per bijeenkomst circa 12-13 deelnemers toegelaten worden.
Deze bijeenkomsten staan open voor alle KNHS-juryleden. De bijscholing data zullen tevens opgenomen worden in de lijst met KNHS-bijscholingen. “Echter” daar dit door Noord-Brabant en Zeeland georganiseerd wordt zullen deelnemers uit deze regio’s voorrang hebben. U krijgt 55 licentiepunten voor het bijwonen van een van deze bijeenkomsten. Indien er voldoende aanmeldingen zijn van buiten de Regio Noord-Brabant en Zeeland, zal er gekeken worden of er extra bijscholingen georganiseerd kunnen worden. U wordt hierover tijdig geïnformeerd.

U kunt zich opgeven via een mail naar Laura Verwijst, Wedstrijdsecretariaat Regio Noord-Brabant onder vermelding van de gewenste datum, locatie en uw KNHS-lidnummer.
e-mail: WSNoordBrabant@gmail.com
Omdat dit kleinschalige bijeenkomsten bij u in de buurt zijn, waarin veel aandacht voor een open discussie zal zijn en de proeven opgenomen worden vragen we ter bestrijding van de kosten een bijdrage van 10 euro per deelnemer. Deze bijdrage is puur gebaseerd op het aanvullende gedeelte vanuit de Regio. Het basisprogramma voor de bijscholing blijft u gratis aangeboden door de KNHS.
Na uw inschrijving krijgt u een bevestiging van uw deelname en een factuur voor uw bijdrage. Let wel Vol is Vol. Dus vermeld ook een eventuele alternatieve datum en locatie.

Bijscholingen georganiseerd door een regionaal opleidingspunt vallen onder de bijscholingen van de KNHS.
De licentiepunten worden daardoor bijgeschreven op uw basiskwalificatie.
Terug

Locatie

De Kroo Ruitersport
Boomdijk 1
4339 PN NIEUW- EN SINT JOOSLAND

Deel dit evenement

Tags

Officials
Stuur e-mail